VIDEO – Novi zamjenici gradonačelnika Grada Gline

Stjepan Kostanjević gradonačelnik je Gline već godinu i pol, a povjerenje birača, kao HDZ-ov kandidat, za obnašanje dužnosti gradonačelnika u sljedeće četiri godine dobio je i na Lokalnim izborima 21. svibnja, i to osvojivši 53, 81% glasova birača.
Dužnost njegovog zamjenika od sada će obnašati mladi Dario Žinić, magistar kineziologije i svestrani sportaš. On je svoju dužnost na svečanoj primopredaji upriličenoj u Gradskoj upravi Grada Gline preuzeo od dosadašnje zamjenice glinskog gradonačelnika doktorice Sanje Štingl – Vlašić.


Zamjenik Žinić najavio je realizaciju određenih projekata u narednom periodu.

Moj rad bit će orijentiran na boljitak mladih, naglašava Žinić.

Na nedjeljnim Lokalnim izborima najviše glasova svojih sugrađanki i sugrađana za obnašanje dužnosti zamjenice gradonačelnika iz reda srpske nacionalne manjine dobila je Branka Bakšić koja je, kao kandidatkinja grupe birača, osvojila 39, 98% glasova birača. Dužnost je preuzela od dosadašnjeg zamjenika Đure Stojića.

Zamjenica Bakšić najavila je kako će se zalagati za rješavanje svih problema pripadnika srpske nacionalne manjine u Glini, a pogotovo će se boriti da svi u svojim kućanstvima imaju elektirčnu energiju.

A od riječi su važnija djela za koja su novi zamjenici glinskog gradonačelnika Žinić i Bakšić naglasili kako će itekako biti vidljiva u njihovom mandatu te su još jednom zahvalili svim biračima koji su im svoje povjerenje dali na Lokalnim izborima 21. svibnja, obećavši da ih neće iznevjeriti.

Prethodni članakGLINA: Ulaže se u proizvodnju u Poduzetničkoj zoni “Željezara”
Sljedeći članakVIDEO – Glinjani u humanitarnom hodu za obrazovanje djece u Africi