VIDEO – Dan glinskog vrtića, zavijorila Zelena zastava, oproštaj od predškolaraca

Dječji vrtić „Bubamara“ Glina u petak, 26. svibnja imao je nekoliko značajnih razloga za slavlje. Prigodnim programom obilježen je Dan vrtića, podignuta je Zelena zastava jer je upravo ovaj vrtić stekao status Međunarodne eko škole, a ovom prilikom od vrtića su se oprostili predškolarci koji će od jeseni svoje vrtićke klupe zamijeniti onim školskima.

U svečanom programu sudjelovali su, pjevajući i plešući, svi uzrasti djece ovog vrtića i najmlađa sekcija Glinskih banica, a pridružili su im se i njihovi gosti iz Dječjeg vrtića „Petrinjčica“ i „Sisak Novi“.

VEZANE VIJESTI
U Glini doček Nove godine na otvorenom uz spektakularni vatromet

 

 

Osmijesi i pokoja suza dječice, ali i njihovih ponosnih roditelja učinili su ovaj dan posebnim, a najsvečaniji trenutak bio je trenutak podizanja Zelene zastave koji je označio i službeno uključenje Dječjeg vrtića „Bubamara“ u Međunarodnu eko školu.

7 godina dug rad svih djelatnika te pomoć i podrška roditelja doveli su nas do ovog svečanog dana, istaknula je ponosna ravnateljica Andreja Kuzmić i objasnila što dobivanje Zelene zastave znači za vrtić.

VEZANE VIJESTI
Obilježena 30. obljetnica osnutka DVD-a Novo Selo Glinsko


Ravnateljica je naglasila kako ih u svim njihovim projektima podržava Grad Glina te je zahvalila na dosadašnjoj, a uvjerena je u kvalitetnu i uspješnu suradnju i nadalje.  Glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević, koji je u pratnji svog zamjenika Daria Žinića i direktorice Komunalca Suzane Piškor došao na ovu svečanost, svim polaznicima i djelatnicima uputio je čestitke povodom Dana te podizanja Zelene zastave.

VEZANE VIJESTI
10. mažoret koncert Glinskih banica

Svečanom programu u Dječjem vrtiću „Bubamara“ nazočio je i ravnatelj Državne geodetske uprave Damir Šantek.

A najviše sreće onima koji će po prvi put sjesti u školske klupe na kraju je poželjela ravnateljica Kuzmić.

Sretno đacima prvacima, a čestitke Dječjem vrtiću „Bubamara“ na njihovom ovako uspješnom radu.

 

Prethodni članakGLINA: Ulaže se u proizvodnju u Poduzetničkoj zoni “Željezara”
Sljedeći članakVIDEO – Glinjani u humanitarnom hodu za obrazovanje djece u Africi