Uvodna prezentacija školskog volonterskog kluba i provedba aktivnosti Edukacija učenika Srednje škole Glina

17. siječnja 2018. godine u Srednjoj školi Glina održana je uvodna prezentacija vezana za osnivanje školskog volonterskog kluba. Prezentaciju su održale pedagoginja Josipa Klarić i profesorica Jasmina Sukalić. Prezentacijom su kratko predstavile plan djelovanja školskog volonterskog kluba.

Prezentaciji je prisustvovala i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Glina, Alberta Cestarić sa svojom volonterkom, koje su prezentacijom prikazale svoj rad i podijelile iskustva volontiranja. U ime Volonterskog centra Glina, prisustvovala je voditeljica, Josipa Gregurić koja je prezentacijom kratko predstavila svoje aktivnosti projekta, te druge aktivnosti u kojima sudjeluju. Volonteri Centra, Dominik Karaula i Matija Šantek podijelili su svoja iskustva i razlog uključivanja u Volonterski centar Glina. Svoja iskustva i znanja prenijeli su na učenike.

Uvodnom prezentacijom održana je i aktivnost Edukacija učenika Srednje škole Glina. Partneri, GD CK Glina, koji su ujedno i nositelji te aktivnosti kroz prezentaciju su pokazali osnove i prednosti volontiranja te nove mogućnosti kreiranja oblika volontiranja.

Prethodni članakBlagdan sv. Antuna Opata proslavljen u Bučici
Sljedeći članakZimsko Jantolovo u Dvorišću