Ribolov na Bajeru i mali nogomet na Banovcu u spomen na Tomislava Roma

U sklopu programa obilježavanja 26. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu u Glini, na Jezeru Bajer održan je III. Memorijalni kup „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu, i to u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Sisačko-moslavačke županije, dok su na ŠRC-u Banovac održani već tradicionalni sportski susreti u spomen na poginulog policajca Tomislava Roma.

Već 10. godinu zaredom, u sklopu programa obilježavanja napada na Policijsku postaju Glina i početka Domovinskog rata u Glini, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke podružnice Glina na ŠRC-u Banovac organizira sportske susrete u spomen na poginulog policajca Tomislava Roma.

Ove godine 4 ekipe zaigrale su mali nogomet, a stigli su nam čak i gosti iz Imotskog, kaže nam predsjednik udruge i organizator Ivica Filetić.


Na Jezeru Bajer održan je pak III. Memorijalni kup „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu, i to u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Sisačko-moslavačke županije.

Svi zajedno tijekom poslijepodneva su se okupili na ŠRC-u Banovac, a najboljima su uručeni pehari i medalje. Na malonogometnom turniru 1. mjesto osvojila je ekipa Gline, 2. mjesto ekipa Siska, a 3. mjesto ekipa Petrinje. Najbolji golman bio je Ivica Kušan iz Siska, a najbolji strijelac Mario Šešerin iz Gline.

Na III. Memorijalnom kupu „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu 1. mjesto osvojila je Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Zagrebačke županije, 2. mjesto pripalo je Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Varaždinske županije, a 3. mjesto Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Mošćenice.

Najboljima je pehare i medalje uručio zamjenik glinskog gradonačelnika Dario Žinić koji je obećao kako će dati sve od sebe da se u rad sportskih udruga i klubova u Glini, ali i u ovakve manifestacije, uključi što veći broj mladih.

Žinić je zahvalio svima koji su pomogli prilikom organizacije cjelokupnog programa obilježavanja 26. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu na području Gline, a program je okončan memorijalnom utrkom „Tomislav Rom“, u organizaciji Atletskog kluba Glina na ŠRC-u Banovac.

Prethodni članakVIDEO – Zvoni zvono na kapeli Bezgrešnog Srca Marijina u Gornjem Taborištu
Sljedeći članak“Naučimo o toleranciji zajedno” – zajednički projekt Udruge Lutum, SŠ Glina i DV Bubamara