Ribolov na Bajeru i mali nogomet na Banovcu u spomen na Tomislava Roma

U sklopu programa obilježavanja 26. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu u Glini, na Jezeru Bajer održan je III. Memorijalni kup „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu, i to u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Sisačko-moslavačke županije, dok su na ŠRC-u Banovac održani već tradicionalni sportski susreti u spomen na poginulog policajca Tomislava Roma.

Već 10. godinu zaredom, u sklopu programa obilježavanja napada na Policijsku postaju Glina i početka Domovinskog rata u Glini, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke podružnice Glina na ŠRC-u Banovac organizira sportske susrete u spomen na poginulog policajca Tomislava Roma.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Novi zamjenici gradonačelnika Grada Gline

Ove godine 4 ekipe zaigrale su mali nogomet, a stigli su nam čak i gosti iz Imotskog, kaže nam predsjednik udruge i organizator Ivica Filetić.


Na Jezeru Bajer održan je pak III. Memorijalni kup „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu, i to u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Sisačko-moslavačke županije.

Svi zajedno tijekom poslijepodneva su se okupili na ŠRC-u Banovac, a najboljima su uručeni pehari i medalje. Na malonogometnom turniru 1. mjesto osvojila je ekipa Gline, 2. mjesto ekipa Siska, a 3. mjesto ekipa Petrinje. Najbolji golman bio je Ivica Kušan iz Siska, a najbolji strijelac Mario Šešerin iz Gline.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Počeli radovi na dječjem igralištu u Glini

Na III. Memorijalnom kupu „Tomislav Rom“ u sportskom ribolovu 1. mjesto osvojila je Udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Zagrebačke županije, 2. mjesto pripalo je Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog poremećaja Varaždinske županije, a 3. mjesto Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Mošćenice.

Najboljima je pehare i medalje uručio zamjenik glinskog gradonačelnika Dario Žinić koji je obećao kako će dati sve od sebe da se u rad sportskih udruga i klubova u Glini, ali i u ovakve manifestacije, uključi što veći broj mladih.

VEZANE VIJESTI
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović položio vijenac na grob Tomislava Roma

Žinić je zahvalio svima koji su pomogli prilikom organizacije cjelokupnog programa obilježavanja 26. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu na području Gline, a program je okončan memorijalnom utrkom „Tomislav Rom“, u organizaciji Atletskog kluba Glina na ŠRC-u Banovac.

Prethodni članakVIDEO – Zvoni zvono na kapeli Bezgrešnog Srca Marijina u Gornjem Taborištu
Sljedeći članak“Naučimo o toleranciji zajedno” – zajednički projekt Udruge Lutum, SŠ Glina i DV Bubamara