Božićni domjenak Grada Gline

Za sve djelatnike Gradske uprave Grada Gline, gradske vijećnike, predstavnike trgovačkih poduzeća i ustanova u vlasništvu Grada Gline, predstavnike udruga te za poslovne partnere Grada Gline danas je u prostorijama Gradske uprave upriličen Božićni domjenak.

 

Tijekom Božićnog domjenka, nazočni su imali priliku družiti se u opuštenoj atmosferi te se prisjetiti ranijih događanja i popričati o aktualnim temama vezanim za buduću poslovnu suradnju, ali i za nadolazeće blagdane. Sve je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline Stjepan Grudenić, a gradonačelnik Stjepan Kostanjević zahvalio je svima na dosadašnjem radu i doprinosu razvoju Grada. Što je planirano, većim dijelom je i realizirano, kaže Kostanjević.


VEZANE VIJESTI
VIDEO – Grad Glina i SMŽ osigurali vozilo za DVD Viduševac

Osim spomenutih besplatnih udžbenika za osnovnoškolce, ove se godine dosta ulagalo u obnovu školskih objekata.

Gradonačelnik je naglasio kako će besplatni udžbenici za osnovnoškolce biti osigurani i iduće godine te kako će se i dalje nastaviti raditi na poboljšanju komunalne i cestovne infrastrukture. Osvrnuo se potom i na manifestaciju povodom 170. obljetnice uglazbljenja hrvatske himne u Glini.

VEZANE VIJESTI
Kostanjević: Uložit ćemo maksimalne napore u uređenje nerazvrstanih cesta na području Gline

Udruge su bitan segment razvoja našeg Grada, kaže gradonačelnik i nastavlja:

Uz božićnu i novogodišnju čestitku, gradonačelnik Stjepan Kostanjević izrazio je nadu u uspješan rad i kvalitetnu suradnju sa svim dionicima društvenog i gospodarskog razvoja Grada Gline i u idućoj godini.

Prethodni članakZahvaljujući projektu “Most u bolju budućnost”, Srednja škola Glina ima obnovljene učionice, novi namještaj i vrijednu opremu
Sljedeći članakSrednja škola Glina održala priredbu “Božić je vrijeme okupljanja”