Srednja škola Glina održala priredbu “Božić je vrijeme okupljanja”

Nakon predstavljanja projekta “Most u bolju budućnost” u Srednjoj školi Glina, njeni učenici, nastavnici i njihovi gosti preselili su u Hrvatski dom gdje je održana već tradicionalna božićna priredba.

“Božić je vrijeme okupljanja” naziv je božićne priredbe koja je u Hrvatskom domu u Glini održana u organizaciji Srednje škole Glina.

I baš kao što i sam naziv priredbe kaže, u ovim predblagdanskim danima priredba je okupila sve učenike, njihove roditelje, nastavnike, prijatelje i suradnike Srednje škole Glina. Prikazan je tako sažetak svega što su učenici i njihovi nastavnici radili u ovom prvom polugodištu, pjevalo se, plesalo, recitiralo, glumilo i sviralo.

VEZANE VIJESTI
GLINA: Upaljena druga adventska svijeća – simbol vjere

Glavni i odgovorni za glazbu bio je profesor Marijo Ožaković.


Profesor Ožaković najavio nam je i neke sljedeće nastupe.

U ovoj priredbi sudjeluje gotovo trećina naših učenika kroz koju pokazuju što su sve radili i što su sve naučili, rekla nam je ravnateljica Srednje škole Glina Marija Margušić-Novosel.

VEZANE VIJESTI
Ružičasti listopad u Glini – mjesec borbe protiv raka dojke

S obzirom da će učenici sada na praznike, nakon kojih ih očekuje drugo polugodište, ravnateljica im je poručila sljedeće:

Dojmovi su prekrasni, rekla nam je nakon priredbe zamjenica glinskog gradonačelnika Sanja Štingl-Vlašić.

Zamjenica gradonačelnika posjetila je i Božićni sajam, a nešto više nam je rekla i o informativnom biltenu “Glina” koji će kroz nekoliko dana stići u svako domaćinstvo.

VEZANE VIJESTI
Održana druga radionica Partnerskog vijeća za izradu Strategije razvoja Grada Gline.

I za kraj, zamjenica gradonačelnika uputila je blagdansku čestitku svim našim sugrađankama i sugrađanima.

Prethodni članakSvečano otvoren Božićni sajam u Glini
Sljedeći članakBožićna misa u Glini