Županija nagradila najuspješnije učenike; Srednja škola Glina ima najboljeg učenika i sportaše

Foto: Srednja škola Glina Facebook

Učenicima Srednje škole Glina dodijeljena su priznanja za izvrstan uspjeh u školi i učenju te u sportu. Ivan Martić je dobio priznanje za postignute odlične rezultate u naukovanju, a Taša Dukić i Ivano Davorija za najuspješnije sportaše. 

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije povodom Dana Obrtničke komore, zaslužnim obrtnicima, naučnicima, ustanovama i pojedincima, na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, svečano dodjeljuje priznanja.

Ivan Martić, ovogodišnji maturant usmjerenja elektroinstalater, dobitnik je priznanja Šegrt Hlapić koje se dodjeljuje za postignute odlične rezultate u naukovanju.
Ivan je ove godine na međužupanijskom natjecanju učenika strukovnih škola Worldskills Croatia osvojio 3. mjesto, a nakon uspješne obrane završnog rada, ova je vrijedna nagrada na kraju njegovog srednjoškolskog obrazovanja potvrda stečenim znanjima i vještinama u struci. Mentor mu je bio njegov razrednik Mijo Šimundić.
Priznanja učenicima dodijelila je predsjednica Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije Ivanka Čačić.

Foto: Srednja škola Glina Facebook

Priznanja je povodom svog dana dijelio i Županijski Školski sportski savez, koji priznanja i medalje dodjeljuje najuspješnijim pojedincima i ekipama u školskom sportu i to povodom Školskog sportskog dana Sisačko-moslavačke županije.

Najuspješnijim sportašima Srednje škole ove školske godine su proglašeni maturanti gimnazijalci Taša Dukić i Ivano Davorija.

Foto: Srednja škola Glina Facebook

U ukupnom poretku, Taša je trećeplasirana sportašica, a Ivano četvrtoplasirani sportaš u školskom sportu srednjih škola Sisačko-moslavačke županije u školskoj godini 2023./2024.
Glinski srednjoškolci su ove školske godine sudjelovali na tri državna natjecanja i bili među najboljih 6000 učenica i učenika koji su uspjeli izboriti svoje mjesto na državnim završnicama.

Foto: Srednja škola Glina Facebook

 

Prethodni članakVIDEO: Mališani ŠNK Banovca snimili video podrške reprezentaciji uoči sutrašnjeg derbija
Sljedeći članakPotpisani ugovori za pružanje potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom