Zaslužena zakuska i druženje za dobrovoljne darivatelje u Glini

Nakon što je u petak 7. listopada prikupljeno skoro 100 doza svježe krvi u Akciji dobrovoljnog darivanja koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Glina u svom prostoru u poslijepodnevnim satima, uslijedio je prigodan domjenak za sve dobrovoljce, a osim u hrani i piću, uživali su i u odličnoj tamburaškoj glazbi. Zamjenica gradonačelnika Grada Gline, dr. Sanja Štingl-Vlašić ponosna je što u Glini imamo tako uspješno Gradsko društvo Crvenog križa:

VEZANE VIJESTI
Korisnici Doma za starije koji slave rođendan dobili prigodne poklone


Suradnja između Gradskog društva Crvenog križa i Grada Gline je na visokoj razini:

Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Glina Antun Šogorić, kao i cijeli Upravni i Nadzorni odbor svoju zadaću obavljaju na volonterskoj bazi. I on je vrlo zadovoljan rezultatima ove Akcije:

Željko Malović iz Gline dobio je priznanje za svoje 40. dobrovoljno darivanje krvi, iako je taj broj puno veći:

VEZANE VIJESTI
Projekt "Zaželim i ostvarim" u Gornjoj Bučici

One koje se skoro i ne vide, a naprave jako puno su volonterke Crvenog križa, koje su se i ovoga puta pobrinule da sve prođe u najboljem redu. Jedna od njih je i Marijana Neralić:

Za dobro djelo treba vam malo volje i malo vremena, pa svakako, ako već niste, priključite se sljedećoj Akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Tko zna, možda baš Vaša krv nekome spasi život, a život nema cijenu.

Prethodni članakU Gornjoj Bučici obilježen Dan sjećanja na poginule branitelje i civile glinskog Pokuplja
Sljedeći članakPolaganjem vijenaca obilježen Dan neovisnosti u Glini