Za utorak, 7. lipnja sazvana je 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Gline

Za utorak, 7. lipnja u 16 sati sazvana je 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Gline. O dnevnom redu sjednice razgovarali smo s predsjednikom Gradskog vijeća Stjepanom Grudenićem u emisiji Aktualno. Izdvojili smo najzanimljivije trenutke.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline Stjepan Grudenić za utorak, 7. lipnja sazvao je 16. sjednicu glinskog Gradskog vijeća. Sjednica će početi u 16 sati u Hrvatskom domu u Glini. Na njenom Dnevnom redu najprije su trebale biti 23 točke, no Dnevni red je dopunjen s još dvije točke: Prijedlogom Pravilnika o dodjeli javnih priznanja Grada Gline i Prijedlogom Odluke o načelima, kriterijima i postupku za određivanje imena ulica i trgova na području Grada Gline.

VEZANE VIJESTI
U četvrtak navečer tretiranje komaraca na području Gline


Na Dnevnom redu je i Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Gline za 2016. godinu.

Naš grad mogao bi uskoro imati i Zakladu pod nazivom “Glina-grad hrvatske himne”. Prijedlog Odluke o osnivanju ove Zaklade nalazi se, također, na Dnevnom redu 16. sjednice Gradskog vijeća.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline Stjepan Grudenić pozvao je i sve zainteresirane građanke i građane da daju svoje prijedloge za boljitak i razvoj Grada. Evo na koji način to možete učiniti.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Stožer CZ Grada Gline: Držite se uputa i ostanite doma

Mi vas pozivamo da u utorak, 7. lipnja od 16 sati pratite izravan prijenos 16. sjednice Gradskog vijeća Grada Gline na www. radio-banovina.hr.

Prethodni članakPodno tvrđave Zrin i u Strugi Banskoj održana terenska nastava
Sljedeći članakVIDEO PRIJENOS – 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Gline