Za radove vanjskog uređenja glinskog Dječjeg vrtića Bubamara osigurano 450.000 kuna

U Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje u srijedu, 21. prosinca potpisani su Ugovori za kapitalnu potporu jedinicama lokalne samouprave na područjima od posebne državne skrbi za 2016. godinu.

Gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević potpisao je Ugovor u vrijednosti od 450.000,00 kuna. Dobivena financijska sredstva namijenjena su za radove vanjskog uređenja Dječjeg vrtića Bubamara. Dodijeljena kapitalna pomoć odnosi se na održivi povratak, izgradnju, obnovu i rekonstrukciju objekata socijalne i komunalne infrastrukture, s ciljem ostvarenja planova smanjenja razlika između regija u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti.

VEZANE VIJESTI
Grad Glina osigurat će besplatne školske udžbenike za osnovnoškolce

Inače, ukupno su temeljem Javnog poziva zaprimljena 32 zahtjeva za financiranje projekata jedinica lokalne samouprave, od čega je njih 14 zaprimljeno sa urednom dokumentacijom zatraženom u Javnom pozivu, a prošla je ukupno 8 projekata, između kojih je i Dječji vrtić Bubamara iz Gline.

Izvor: www.grad-glina.hr

Prethodni članakZahvaljujući projektu “Most u bolju budućnost”, Srednja škola Glina ima obnovljene učionice, novi namještaj i vrijednu opremu
Sljedeći članakSrednja škola Glina održala priredbu “Božić je vrijeme okupljanja”