Za radove vanjskog uređenja glinskog Dječjeg vrtića Bubamara osigurano 450.000 kuna

U Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje u srijedu, 21. prosinca potpisani su Ugovori za kapitalnu potporu jedinicama lokalne samouprave na područjima od posebne državne skrbi za 2016. godinu.

Gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević potpisao je Ugovor u vrijednosti od 450.000,00 kuna. Dobivena financijska sredstva namijenjena su za radove vanjskog uređenja Dječjeg vrtića Bubamara. Dodijeljena kapitalna pomoć odnosi se na održivi povratak, izgradnju, obnovu i rekonstrukciju objekata socijalne i komunalne infrastrukture, s ciljem ostvarenja planova smanjenja razlika između regija u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Održan Fašnik u Glini

Inače, ukupno su temeljem Javnog poziva zaprimljena 32 zahtjeva za financiranje projekata jedinica lokalne samouprave, od čega je njih 14 zaprimljeno sa urednom dokumentacijom zatraženom u Javnom pozivu, a prošla je ukupno 8 projekata, između kojih je i Dječji vrtić Bubamara iz Gline.

Izvor: www.grad-glina.hr

Prethodni članakZahvaljujući projektu “Most u bolju budućnost”, Srednja škola Glina ima obnovljene učionice, novi namještaj i vrijednu opremu
Sljedeći članakSrednja škola Glina održala priredbu “Božić je vrijeme okupljanja”