VIDEO – Veliko srce Gline – održana još jedna humanitarna akcija “Note dobrote”

 

U organizaciji Vijeća roditelja Osnovne škole Glina, a uz podršku gradonačelnika Grada Gline Stjepana Kostanjevića, sinoć je u prepunom Hrvatskom domu u Glini upriličena humanitarna akcija pod nazivom “Note dobrote”. Sva sredstva prikupljena tom akcijom namijenjena su djeci Osnovne i Srednje škole Glina koja su slabijeg imovinskog stanja.

Već nekoliko godina Vijeće roditelja u suradnji sa Osnovnom školom Glina organizira “Note dobrote”, manifestaciju kojoj je cilj, kroz prikupljena novčana sredstva, pomoći učenicima Osnovne i Srednje škole Glina te njihovim roditeljima. Topla ljudska i humanitarna priča kroz note glazbe, smijeh djece i roditelja te pruženu ruku dobrote svih naših sugrađana, ispričana je na još jednim “Notama dobrote”, održanima u Hrvatskom domu u Glini.

Zadovoljstvo velikom posjećenošću, prodajom slastica i ostalog kroz koju su se također prikupljali prilozi za pomoć potrebitima, iskazao je predsjednik Vijeća roditelja Osnovne škole Glina Željko Malović te naglasio kako je prikupljeno više sredstava od očekivanog, što ga posebice raduje.  Ovdje smo svi večeras uživali u programu, ali i u toploj ljudskoj priči, kazala nam je i zamjenica glinskog gradonačelnika doktorica Sanja Štingl Vlašić.

Kako bi sva djeca koliko-toliko imala jednake mogućnosti, svi zajedno trebamo pomoći, naglasio je i predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Grudenić. A uz pomoć potrebitima, zajedno se moramo potruditi i da se ova topla humanitarna priča prenese i na neke nove glinske klince.

Prethodni članakObilježavanje blagdana Svih svetih u Glini
Sljedeći članakPovodom Svih svetih kod “Suze” u Glini položeni vijenci i upaljene svijeće