Povodom Svih svetih kod “Suze” u Glini položeni vijenci i upaljene svijeće

Povodom sutrašnjeg blagdana Svih svetih, danas je u organizaciji gradonačelnika Gline Stjepana Kostanjevića, kod spomenika “Suza” upriličeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu.

U spomen na sve nestale i umrle hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu, obilježavanje blagdana Svih svetih u Glini je počelo još u petak kada su upaljene svijeće i položeni vijenci položeni podno Spomen obilježja masovnih grobnica u Glini te kod središnjih križeva glinskih groblja.

Kod spomenika “Suza” danas su izaslanstva Grada Gline i Gradskog vijeća, predstavnici braniteljskih i civilnih udruga, članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja i civila te brojni građani, povodom Svih svetih, položili vijence i upalili svijeće za sve one koji su svoj život položili na Oltar Domovine.

Sve se odvijalo u organizaciji Grada Gline i gradonačelnika Stjepana Kostanjevića.


Gradonačelnik je pozvao i sve Glinjanke i Glinjane da sutra u krugu svojih najmilijih obilježe blagdan Svih Svetih kako bismo se dostojno i u miru prisjetili svih onih koji, nažalost, više nisu s nama.

Dodajmo i kako je danas kod spomenika “Suza” molitvu za sve poginule i nestale hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu predvodio glinski župnik vlč. Ivica Mađer.

Prethodni članakVIDEO – Veliko srce Gline – održana još jedna humanitarna akcija “Note dobrote”
Sljedeći članakSutra obilježavanje 26. obljetnice osnivanja 1. gbr “Tigrovi”