VIDEO U Glini bogat adventski program: Od nastupa dječjeg vrtića do crkvenog zbora

Bogat program povodom adventa u Glini i ove godine osiguran je brojnim posjetiteljima koji će i ovog vikenda moći uživati, uz ukusnu hranu i piće, u brojnim atrakcijama.

Radost adventa nastavlja se ove subote, 18. prosinca, i to uz zanimljiv sadržaj i veseli ugođaj za koji su se pobrinuli čak i oni najmlađi.

Naime, u Glinskom parku održao se nastup Dječjeg vrtića Bubamara Glina, a potom je uslijedio kulturno umjetničkom program i pjesme crkvenog zbora Vis Nepomuk Glina.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Dogovor postignut, gradonačelnik Janković i njegova zamjenica Branka Bakšić Mitić imaju većinu u Gradskom vijeću

Na samom kraju, nakon dobre pjesme i plesa, ne nedostaje ni kreativnog dijela sadržaja u vidu tombole koju svi mogu zaigrati i okušati svoju sreću.

Osim kvalitetnoj sadržaja i bogatog programa uz koji vrijeme prolazi brže no ikada, na štandovima se nude i brojne gurmanske delicije. Od raznih rižota i lignji pa sve do ukusnih papalina samo je dio hrane koja se može kušati na adventu u Glini.

VEZANE VIJESTI
Predblagdansko druženje lovaca s područja Gline

Tu je naravno i klasična ponuda kuhanog vina, fritula i slične hrane bez koje božićni ugođaj ne bi bio potpun.

A za sve one, kojima bogat program i ukusna hrana nije dovoljna, Grad Glina pobrinuo se da Glina zasvijetli kao nikada do sada jer se lampice i božićni ukrasi nalaze na svakom ćošku.

Prethodni članakVIDEO Obnovljena kosturnica srpskim žrtvama 1941. godine
Sljedeći članakSjajan nastup glinskih kickboksača u Kutini i Sofiji