VIDEO – Iz Marinbroda do pobjede

Na dan sela Marinbrod i blagdan njegovog zaštitnika blaženog kardinala Alojzija Stepinca, u ponedjeljak, 8. svibnja, održano je predstavljanje kandidata za župana Ive Žinića i koalicijske liste za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije i kandidata za gradonačelnika Grada Gline Stjepana Kostanjevića i liste HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Gline.

Program obilježavanja Dana sela Marinbrod i Stepinčeva i predstavljanje kandidata za župana Ive Žinića i koalicijske liste za Županijsku skupštinu Sisačko-moslavačke županije te gradonačelnika Grada Gline Stjepana Kostanjevića i liste HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Gline u ponedjeljak, 8. svibnja počelo je polaganjem vijenaca i Svetom Misom kod kapelice Blaženog Alojzija Stepinca koju je služio don Paško Glasnović. Kandidati i građani potom su se družili ispred Hrvatske korablje u Marinbrodu, a samo predstavljanje kandidata održano je u Društvenom domu u Marinbrodu, u selu iz kojeg potječe Ivo Žinić, a pod njegovim i vodstvom Stjepana Kostanjevića upravo je Marinbrod bilo prvo selo oslobođeno od srpske okupacije u VRO Oluja 6. kolovoza 1995. godine.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Svečana primopredaja Doma za starije i nemoćne Glina

Koalicija za uspješnu i ponosnu županiju koja okuplja 7 političkih stranaka HDZ, HSP AS, HSLS, HKS, HSU, DSU i SBH predvođena je aktualnim županom i kandidatom za župana Ivom Žinićem.


Puno projekata tada nismo ni obećali, a realizirali smo ih, naglašava Žinić.

Uz kandidate koalicijske liste za Županijsku skupštinu SMŽ, u Marinbrodu su predstavljeni i kandidati za zamjenike župana, dr. Roman Rosavec i mr. Ivan Celjak. Ostanak mladih na ovom području i njihovo uključenje u razvoj Županije moj su prioritet, zato sam za svoje zamjenike izabrao upravo mlade i sposobne ljude i vjerujem u našu pobjedu u 1. krugu, kaže Žinić.

VEZANE VIJESTI
Domaćin ukupni pobjednik 8. seoske olimpijade Marinbrod

U Marinbrodu je predstavljena i lista HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Gline te kandidat za gradonačelnika Stjepan Kostanjević i kandidat za njegovog zamjenika mr. Dario Žinić. Sve su to mladi i sposobni ljudi na kojima Glina ostaje, kaže Kostanjević. Trudit ćemo se iskoristiti ogroman potencijal kojeg imamo za razvoj našeg grada, pogotovo kroz povlačenje sredstava iz EU fondova.

VEZANE VIJESTI
"Gradska vlast misli samo na sebe!"

Odgovorno i vjerodostojno radili smo za dobrobit Sisačko-moslavačke županije i Grada Gline u ovom mandatu, nastavit ćemo to činiti i u idućem, zaključili su Ivo Žinić i Stjepan Kostanjević.

 

 

 

 

Prethodni članakBiskup Košić podijelio sakrament Svete Potvrde glinskim krizmanicima
Sljedeći članakKandidati HDZ-a Žinić i Kostanjević družili se s Glinjankama i Glinjanima