VIDEO Glinski HDZ traži ostavku potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Gline

U pauzi Aktualnog sata 9. sjednice Gradskog vijeća Grada Gline održane u četvrtak, 3. studenoga predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Gline Stjepan Kostanjević, uz nazočnost dvojice svojih vijećnika održao je konferenciju za novinare.

Tema konferencije bile su navodne objave potpredsjednika Gradskog vijeća Nikole Janusa da su predsjednik Tuđman i generali Markač i Gotovina organizatori stravičnog zločina nad srpskim narodom. Konferencija je održana ispred spomenika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

VEZANE VIJESTI
Nema povećane prisutnosti teških metala u tlu potresom pogođenih područja

Kostanjević je istaknuo da su pokrenuli proceduru za izglasavanje nepovjerenja potpredsjedniku Gradskog vijeća:

„Na njegovim stranicama objavljena je vijest o počinjenom ratnom zločinu generala Mladena Markača i Ante Gotovine te prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Znamo da je general Markač počasni građanin grada Glina. Samim time, nanesena je šteta ugledu gradu Glini i iznesene su lažne optužbe.“

VEZANE VIJESTI
Brat i sestra, Luka i Sara Malović, najuspješniji sportaši Grada Gline

Kostanjević je odgovorio na pitanje i gdje je vidio tu objavu, budući je za naš medij Nikola Jasnus sve to demantirao, rekavši da mu je sve namješteno:

„Sve ono što je bilo objavljeno, kada su mediji počeli propitkivati, to je s njegovih stranica skinuto, ali je dosta dugo stajalo. To je još jedna od neistina koje iznosi potpredsjednik Gradskog vijeća i mislim da on na toj dužnosti ne može opstati.“

VEZANE VIJESTI
Održana posljednja ovogodišnja Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Glini

Cijelu konferenciju za novinare pogledajte u video prilogu.

Prethodni članakGlinjanin zaustavljen pijan u Lekeniku dok je bio pod zabranom vožnje
Sljedeći članakNajuspješnija velika tvrtka u županiji posluje u Glini