“U narednim godinama uredit ćemo Glinu onako kako ona to zaslužuje!”

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana Grad Glina je organizirao prigodni domjenak koji je 17. prosinca održan u predvorju Hrvatskog doma u Glini.

Gradonačelnik Stjepan Kostanjević i ovom se prigodom osvrnuo na proračun koji je donijet krajem studenoga i koji iznosi 67,6 milijuna kuna te zahvalio svim vijećnicima koji su ga podržali, ali i onima koji to nisu učinili.

„Proračun su podržali HDZ, SDP, HKS, HSLS i SDSS i to je prvi put u glinskoj povijesti da je proračun podržan s jednom velikom većinom. Vijećnici, odnosno oni koji su ih birali, vidjeli su i prepoznali su naš rad za dobrobit građana grada Gline, a oni koji nisu neka im bude žao. Rezultati su i ove godine pokazali, a pokazat će i u narednoj godini da svake godine povećamo proračun i da privlačimo sve više i više sredstava“, kazao je Kostanjević.

VEZANE VIJESTI
GLINSKI HDZ ODABRAO Kostanjević ostaje na čelu stranke

U donošenju proračuna težište je stavljeno na razvoj, odnosno na stvaranje predispozicija za razvoj gospodarstva, održavanjem, uređenjem te gradnjom komunalne i ostale infrastrukture. 67,6 milijuna kuna su značajna sredstva pa smo gradonačelnika upitali jesu li ta sredstva realna?

„Svakako su realna. Glini bi trebalo i više od 67 milijuna i koliko god ćemo moći javljat ćemo se na različite natječaje, na EU fondove i nastojati povući što više sredstava te obnoviti i urediti Glinu onako kako ona to zaslužuje, kako se i drugi gradovi u našoj državi uređuju. Znademo da je u Glini rat započeo i završio. Često to naglašavam. Sada idemo sigurno prema naprijed i u narednoj godini, odnosno u godinama koje nadolaze, obnovit ćemo Glinu u grad ugodan za življenje svih naših građana“, rekao je gradonačelnik koji na kraju uputio prigodnu čestitku povodom nadolazećih blagdana.

VEZANE VIJESTI
FOTO Stanovnici kontejnerskog naselja Glina ostali bez obroka

„Svim građankama i građanima grada Gline, ali i čitave naše države te svim djelatnicima Radio Banovine želim sretne i blagoslovljene nadolazeće božićne blagdane i sretnu i uspješnu 2019. godinu“, poručio je gradonačelnik Kostanjević.

Dodajmo da je među brojnim uzvanicima na domjenku Grada Gline nazočio i zamjenik sisačko – moslavačkog župana Ivan Celjak.

Prethodni članakJoševica 27 godina nakon stravičnog zločina
Sljedeći članakAktualno: Alberta Cestarić