Svečano otvoren Božićni sajam u Glini

“Ususret Božiću i Novoj godini” naziv je kulturno-umjetničke manifestacije koja je u utorak, 21. prosinca u prijepodnevnim satima počela u središtu Gline otvorenjem Božićnog sajma. Iako je bilo prilično hladno, to nije spriječilo Glinjane i njihove goste da se druže u Parku bana Josipa Jelačića. Na radost svih okupljenih, djeca iz Osnovne škole Glina i Dječjeg vrtića Bubamara rasplesala su i raspjevala sve prisutne, nakon čega je predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline Stjepan Grudenić svečano otvorio sajam:


Dim je sukljao iz lonaca u kojima su se pržile ribice i kuhalo vino, a posjetitelji su mogli razgledati, ali i kupovati. Uz štandove Hrvatskog crvenog križa, Dječjeg vrtića Bubamara, mednih proizvoda i rukotvorina, svoj je predstavio Vladimir Leskovar, akademski slikar:

A djeca? Djeca su se, kako i priliči, najviše razveselila Djedu Božićnjaku, koji u Parku bana Josipa Jelačića boravi puna tri dana.

Prethodni članakZahvaljujući projektu “Most u bolju budućnost”, Srednja škola Glina ima obnovljene učionice, novi namještaj i vrijednu opremu
Sljedeći članakSrednja škola Glina održala priredbu “Božić je vrijeme okupljanja”