Svečana priredba povodom Majčinog dana; mame učenika raznježile recitacije i plesovi

Foto: OŠ Glina Facebook

Učenici Osnovne škole Glina nastupali su na svečanoj priredbi povodom Majčinog dana koju su priredili zajedno sa svojim učiteljicama.

Foto: OŠ Glina Facebook

Nastup je održan u  školskom dvorištu, a započeo je pozdravom učenice 3.razreda koja je  govorom podsjetila sve okupljene koliko je važno biti zahvalan. Objasnila je kako je cilj priredbe zahvaliti njihovim majkama, ali i učiteljicama koje su produžena ruka obiteljskog (kućnog) odgoja djeteta.

Foto: OŠ Glina Facebook

Nakon toga  je uslijedio niz tematskih recitacija, pjesama, predstava i plesa. Izvođači su svojom voljom, osmjesima, trudom i pokojom pogreškom pokazali kako nije važno biti savršen, nego biti iskren i autentičan u onome što jesi i što radiš. Ionako će te mama uvijek voljeti takvog kakav jesi. 🙂

Foto: OŠ Glina Facebook

 

Izmamili su osmijehe na lica publike, a posebne pohvale zaslužili su prvašići kojima je ovo bila prva javna priredba. Svi recitatori, mali zbor, folkloraši, te ritmička i dramska skupina mogu biti sretni i ponosni jer su uveselili dan svojim roditeljima i bližnjima i pokazali svojim majkama da ih vole i cijene, što je njima i najbitnije.

Prethodni članakOdržano predavanje o zaštiti i spašavanju u OŠ Glina
Sljedeći članakVeliki uspjeh Glinskih mažoretkinja; Glinske Banice pomele konkurenciju i postale državne prvakinje