Sutra i prekosutra posebna regulacija prometa u gradu

Foto: ilustracija MUP

U ponedjeljak, 26. lipnja, kod Spomenika prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana, zatim kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama u Domovinskom ratu te u crkvi sv. Ivana Nepomuka u Glini, održat će se program obilježavanja 32. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru na glinskom području. Tijekom odvijanja programa očekuje se okupljanje većeg broja sudionika, uzvanika i građana.

S tim u vezi za sav promet bit će privremeno zatvorene slijedeće ulice:

• dana 25. lipnja od 15:00 sati do dana 26. lipnja do 13:00 sati, privremeno se za sav promet zatvara Trg bana Josipa Jelačića od Sisačke ulice do Ulice Stjepana i Antuna Radića, Ulica Tomislava Roma, Ulica Specijalne jedinice policije OSA i Ulica 2. gardijske brigade Gromovi

• dana 26. lipnja od 7:00 do 10:00 sati, privremeno se za sav promet zatvara Trg dr. Franje Tuđmana i Ulica Stjepana i Antuna Radića

Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim parkiralištima, poručuju iz PU Sisačko-moslavačke županije.

Ujedno podsjećaju građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja.

Prethodni članakVIDEO Aktualni sat 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Gline
Sljedeći članakDjeca policijskih službenika otputovala u ljetni kamp