Produžuje se rok za prijavu na Malonogometni turnir Glina

Foto: ŠNK Banovac Facebook

Domaćin Malonogometnog turnira Glina, ŠNK Banovac, produžit će prijave za turnir zbog velikog broja upita, a malog broja prijava. Velike pripreme su u tijeku, najavljene su novčane nagrade i prodaja odjeće s logotipom kluba, a pozivnicu za turnir objavio je još jedan hrvatski nogometni reprezentativac. 

Iz kluba domaćina pozivaju na pravovremene prijave kako se na vrijeme stigli pripremiti te  da organizacija bude besprijekorna.

Rok za prijavu se tako pomiče sa 23. na 25. lipanj. Kotizacija se uplaćuje na račun kluba, a najbolje ekipe očekuju novčane nagrade te pehari i statue.

Zahvaljujući sponzorima, pripremljene su novčane nagrade za prva tri mjesta ovogodišnjeg turnira. Dodatna je to motivacija sudionicima da ostave srce na terenu.

Foto: ŠNK Banovac Facebook

Kao uspomenu na turnir, posjetitelji će moći kupiti odjeću i dodatke s logotipom kluba. Uz neizostavne majice kratkih rukava i polo majice, u ponudi su ostali zanimljivi artikli poput šilterica i alpas kratkih hlača te šalice, otvarači piva i upaljači.

Foto: ŠNK Banovac Facebook

Osim troje najboljih ekipa, pehare će dobiti igrački koji su se istaknuli svojom igrom. Dijelit će se nagrada za najboljeg golmana, igrača i strijelca.

Foto: ŠNK Banovac Facebook

Na sudjelovanje i posjet turniru već tjednima pozivaju poznata lica hrvatske nogometne scene. Iz Njemačke, sa Europskog prvenstva javio se član vatrenih, Luka Ivanušec.

Pripreme za turnir bliže se kraju, potrebno je samo još znati točan broj igrača i momčadi. Požurite s prijavom i vidimo se na terenu u čast 111. godina ŠNK Banovac!

 

 

Prethodni članakU Donjem Viduševcu održan 3. Ribolovni kup u čast policajca Tomislava Roma
Sljedeći članakPretresom pronađeni droga i nedozvoljeno oružje!