U Donjem Viduševcu održan 3. Ribolovni kup u čast policajca Tomislava Roma

Danas, 22. lipnja, na stazi Bijela obala u Donjem Viduševcu održan je Treći ribolovni kup u čast policajca Tomislava Roma. Ovo natjecanje okupilo je pet ekipa, uključujući domaću ekipu te ekipe iz Lekenika, Topuskog, Budaševa i Zagreba.

Predsjednik kluba, Branimir Jurinec, koji se najviše zalaže za ribolovnu udrugu, izrazio je veliko zadovoljstvo organizacijom događaja. Jurinec, koji je i sam natjecatelj, zajedno sa svojim timom pokazao je da udruga, koja djeluje na području grada Gline, uspješno promovira ribolov i svoje aktivnosti. 

Udruga redovito organizira turnire u Viduševcu i na jezeru Bajer u Glini te sudjeluje na turnirima diljem Hrvatske, čime pridonosi popularizaciji ribolova u ovom području. Zajednica športskih udruga Grada Gline također je prepoznala važnost ovih aktivnosti te će, u okviru svojih financijskih mogućnosti, nastaviti podržavati rad ribolovne udruge.

Ovaj događaj ne samo da je okupio strastvene ribolovce iz različitih dijelova Hrvatske, već je i dodatno učvrstio zajedništvo i suradnju među lokalnim zajednicama.

Ovo natjecanje na vruću lipanjsku subotu bilo je sjajna prilika za druženje, osvježenje, ali i popularizaciju ribolova kao sporta i rekreacije.

Prethodni članakDjelatnici DVD-a Glina podučili osnovnoškolce o poslu vatrogasaca
Sljedeći članakProdužuje se rok za prijavu na Malonogometni turnir Glina