Natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima s područja grada Gline

Grad će dodijeliti 5 + 5 stipendija

Grad Glina će u školskoj godini 2022./2023. dodijeliti pet stipendija u pojedinačnom iznosu od 500,00 kn / 66,36 EUR (fiksni tečaj konverzije je 7,53450 kn za 1 EUR) mjesečno učenicima srednjih škola s područja grada Gline i pet stipendija u pojedinačnom iznosu od 1.000,00 kn / 132,72 EUR (fiksni tečaj konverzije je 7,53450 kn za 1 EUR) mjesečno studentima s područja grada Gline.
Pravo prijave na natječaj imaju redovni učenici srednjih škola koji su državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem na području grada Gline najmanje šest mjeseci i studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem na području grada Gline najmanje jednu godinu i koji su studenti druge ili više godine.
Dokumentacija potrebna za prijavu na natječaj dostupna je u tekstu natječaja, a ne smije biti starija od 3 mjeseca.
Prijave na natječaj sa potrebnom dokumentacijom bit će potrebno učitati kroz aplikaciju „SOM – NATJEČAJI“ i to u roku od deset dana od dana objave natječaja, zaključno sa 21. studenim 2022.
LINK ZA REGISTRACIJU NOVIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/register
LINK ZA PRIJAVU POSTOJEĆIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/login
Sva dodatna pitanja vezana uz Natječaje mogu se postaviti Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Gline, Odsjeku za opće poslove, poslove Gradskog vijeća i društvene djelatnosti, slanjem upita na e-mail adresu: [email protected] ili pozivom na broj 044/551-607.
Prethodni članakLU Lane Bučica proslavila blagdan svog zaštitnika sv. Huberta
Sljedeći članakŽupanija nastavlja s ulaganjima na glinskom području