Mirela Radić srebrna na prvenstvu Balkana

Predstavnica Wushu kluba Glina Mirela Radić predstavljala Hrvatsku i osvojila 2. mjesto

Predstavnica Wushu kluba Glina Mirela Radić predstavljala je Hrvatsku na 4. međunarodnom Balkan Open – Wushu prvenstvu, koji je održan od 26. studenog do 1. prosinca u Ankari u Turskoj.

Mirela je izborila visoko 2. mjesto izgubivši u finalnoj borbi protiv turske prestavnice u kategoriji mlađih kadetkinja do 56 kg. Na međunarodni turnir plasirala se izvrsnim borbama na Prvenstvu Hrvatske u Wushu disciplinama Sanda u kategoriji juniorki do 56 kg osvojivši 1. mjesto, dok je u kategoriji seniorki apsolutne kategorije osvojila 3. mjesto. Treneri Ivica Klobučar i Ivan Mikacinić su u samom početku Mirelina treniranja prepoznali njene potencijale i borbeni duh te su je u vrlo kratkom razdoblju pripremili i uključili u natjecanja, prvo u lakšim, a zatim i zahtjevnijim kategorijama.

VEZANE VIJESTI
Održana 16. Marinbrodska kobasijada

Ovaj međunarodni uspjeh za trenere, Mirelu i sve ostale natjecatelje diže visoko ljestvicu prema kojoj će ustrajno i disciplinirano trenirati u težnji da svima u Klubu i cjelokupnoj glinskoj zajednici donesu nove uspjehe i razlog za slavlje.

Prethodni članakPROGRAM ZAŽELI Posjetili smo dvije korisnice programa Zaželi u Glini
Sljedeći članakPočast prvom hrvatskom predsjedniku odana i u Glini