Dobra vijest za glinske DVD-e i Zavičajni klub Mala Solina

Minimalni iznos potpore je 20 tisuća kuna, a maksimalni 60 tisuća, ukupna sredstva iznose milijardu i 700 milijuna kuna

Glinska kulturno razvojna agencija

Na Javnom natječaju za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga) od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobreno je šest prijava s glinskog područja.

Riječ je o pet dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Gline (DVD Bučica, DVD Šatornja, DVD Viduševac, DVD Taborište, DVD Novo Selo Glinsko) i Zavičajnom klubu Mala Solina. Partneri na projektima su Osnovna i Srednja škola Glina. Jučer je održan radni sastanak vezano za početak provedbe projekata.

Dodajmo kako je cilj natječaja pružiti financijsku potporu projektima čije će aktivnosti poticati razmjenu i ponovne uporabe isluženih proizvoda, organiziranje ronilačkih akcija za otklanjanje otpada u morskom okolišu te sakupljanje i odlaganje otpada iz speleoloških objekata u dogovoru s mjesnom nadležnom ustanovom koja upravlja spornim objektom.

Minimalni iznos potpore je 20 tisuća kuna, a maksimalni 60 tisuća. Ukupna sredstva iznose milijardu i 700 milijuna kuna.

Odluku o odabiru korisnika i dodijeli sredstava Fonda za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga) po provedenom Javnom natječaju možete pronaći ovdje.

Prethodni članakMARIO BOŽURIĆ Nastavljam nemilosrdnu borbu protiv političkih moćnika!
Sljedeći članakPoziv na akciju dobrovoljnog darivanja krvi