Dobra vijest za glinske DVD-e i Zavičajni klub Mala Solina

Minimalni iznos potpore je 20 tisuća kuna, a maksimalni 60 tisuća, ukupna sredstva iznose milijardu i 700 milijuna kuna

Glinska kulturno razvojna agencija

Na Javnom natječaju za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga) od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobreno je šest prijava s glinskog područja.

Riječ je o pet dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Gline (DVD Bučica, DVD Šatornja, DVD Viduševac, DVD Taborište, DVD Novo Selo Glinsko) i Zavičajnom klubu Mala Solina. Partneri na projektima su Osnovna i Srednja škola Glina. Jučer je održan radni sastanak vezano za početak provedbe projekata.

VEZANE VIJESTI
Branitelji liječeni od PTSP-a SMŽ tradicionalno se družili na Božićnom domjenku

Dodajmo kako je cilj natječaja pružiti financijsku potporu projektima čije će aktivnosti poticati razmjenu i ponovne uporabe isluženih proizvoda, organiziranje ronilačkih akcija za otklanjanje otpada u morskom okolišu te sakupljanje i odlaganje otpada iz speleoloških objekata u dogovoru s mjesnom nadležnom ustanovom koja upravlja spornim objektom.

Minimalni iznos potpore je 20 tisuća kuna, a maksimalni 60 tisuća. Ukupna sredstva iznose milijardu i 700 milijuna kuna.

VEZANE VIJESTI
Neprolazna radost Uskrsa

Odluku o odabiru korisnika i dodijeli sredstava Fonda za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva (udruga) po provedenom Javnom natječaju možete pronaći ovdje.