Županija već drugu godinu za redom malim Glinjanima osigurala besplatno klizanje

Nakon božićnih blagdana u subotu je zatvoreno klizalište u Glini koje je bilo otvoreno mjesec dana. Već drugu godinu za redom Sisačko moslavačka županija ponosna je zbog toga što je i ove godine mogla osigurati da glinska djeca na umjetnom ledu mogu klizati besplatno, rekao nam je zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić.

Drugu godinu za redom Sisačko moslavačka županija ponosna je zbog toga da vodi brigu o svim građanima, na području Banovine, području Gline, gdje glinski djeca imaju priliku klizati besplatno, govori nam zamjenik župana Mihael Jurić.

VEZANE VIJESTI
Vraća se klizalište na otvorenom

-Glina je ujedno grad koji je na klizalištu osigurao i struju, a ono je jedna od hvale vrijednih manifestacija, što se nadamo da ćemo za građane Gline osiguravati i sljedećih godina, govori Jurić.

Na zatvaranju u ime Grada bila je nazočna pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Grada Gline Katica Filipović koja se na ovoj gesti zahvalila županiji.

VEZANE VIJESTI
Prebogat program Adventa u Glini

Također struju za održavanje klizalištu osigurao je Grad, nastavila je dalje pročelnica Filipović, nadovezujući se da kada su djeca u pitanju, troškovi i investicije nisu nimalo sporne te kako će Grad to činiti i dalje.

Dodajmo na kraju kako je postavljanje i organizaciju klizališta u Glini financirala Sisačko-moslavačka županija uz potporu sponzora i donatora INA-e, Privredne banke Zagreb i Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ.

VEZANE VIJESTI
FOTO Završena sezona klizanja u Glini: CK dnevno kuhao 50 litara čaja

 

Prethodni članakFOTO U Glini je počeo košarkaški turnir “Turnir prijatelja Košarkaškog kluba Glina”
Sljedeći članakFOTO S ciljem podizanja svijesti o prevenciji, Glina obilježila Dan mimoza