Župan Žinić obišao glinski Zavod za hitnu medicinu i Dom zdravlja

Nakon što su prije mjesec dana nova vozila hitne medicine otišla u Novsku i u Petrinju, Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije osigurao je još četiri nova, moderna vozila hitne pomoći koja su u utorak, 30. kolovoza dodijeljena Glini, Kutini, Hrvatskoj Kostajnici i Sisku.

Novo vozilo itekako je bilo prijeko potrebno glinskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kojeg su jučer obišli sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i vanjska suradnica Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije doktorica Željka Josić.

VEZANE VIJESTI
VIDEO/FOTO - Pobijedili smo 2017., pobijedit ćemo opet!

Automobili hitne medicinske pomoći u Sisačko-moslavačkoj županiji naprave oko 1.500.000 kilometara godišnje, a ova investicija uložena u 6 novih vozila vrijedi gotovo 2 milijuna kuna, rekla nam je doktorica Josić i nastavila:


Glina ima jedan stalni tim T1 hitne medicinske pomoći koji pokriva područje Gline, Topuskog i Gvozda, čak oko 1000 kilometara kvadratnih prostora.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – 350 godina od prvog spomena i 20 godina od obnove kapele sv. Jantola

Kada je riječ o glinskom Domu zdravlja, župan Ivo Žinić najavio je i jedan novi projekt koji bi, kako je rekao, mogao biti realiziran do kraja ove godine.

Doktorica Josić istaknula je kvalitetnu suradnju sa primarnom zdravstvenom zaštitom glinskog Doma zdravlja.

Župan Žinić i doktorica Josić potom su, u pratnji čelnika Grada Gline, obišli ambulante Doma zdravlja te razgovarali sa zdravstvenim djelatnicima.

Prethodni članakStranka MOST nezavisnih lista predstavila izborni program u Glini
Sljedeći članakNovi detalji iz Viduševca