VIDEO Tiskovna konferencija HDZ-a Glina na temu optužbi za ratne zločine predsjednika Tuđmana i generala Gotovine

Održana je Tiskovna konferencija HDZ-a Glina na temu optužbi za ratne zločine predsjednika Tuđmana i generala Gotovine koju je sazvao predsjednik Gradskog odbora HDZ Glina Stjepan Kostanjević.

-Do sada nismo sazivali tiskovne konferencije jer smo htjeli dati prostora i vremena gradonačelniku i Gradskoj upravi, ali u posljednje vrijeme dogodio se niz događaja na koje moramo reagirati, govori Kostanjević i dodaje kako su optužbe potpredsjednika gradskog vijeća Nikole Janusa neosnovane.

VEZANE VIJESTI
S lažnom diplomom radila kao kuharica u Glini

-S iste liste optužbi stižu kritike na račun države koja je, prema tim navodima zapostavila grad Glinu te da se ništa ne radi u Glini. To nije točno jer u ovom trenutku država i Županija ulažu u grad Glinu kao nikada do sada, a svjedoci smo da se rade nove zgrade, dugo očekivani vodovod, Županija obnavlja osnovnu i srednju školu, dom za starije i nemoćne, kao i zdravstvene ustanove, dodao je Kostanjević, a cijelu tiskovnu možete pogledati u nastavku.

VEZANE VIJESTI
VIDEO U Glini bogat adventski program: Od nastupa dječjeg vrtića do crkvenog zbora

Svoj poziv uputili smo i potpredsjedniku gradskog vijeća Grada Gline Nikoli Janusu koji nam je u razgovoru rekao kako je tu riječ o neistinitim navodima i kako on nije nikakve otpužbe naveo putem svojih stranica.

-To su klasična podmetanja, niti su moja razmišljanja takva, niti je moj rad takav, govori nam Nikola Janus.

-To nisu moje riječi, ja to nikada nisam napisao i oni su to izvukli iz konteksta, a niti su moja razmišljanja takva, dodaje.

VEZANE VIJESTI
Potpisani ugovori za financiranje projekata, programa i manifestacija udruga

Prethodni članakObavijest o prekidu napajanja
Sljedeći članakPoziv na iskaz interesa za davanje stana/kuće u najam