VIDEO – Srednja škola Glina proslavila svoj dan

Srednja škola Glina obilježila je u srijedu, 1. lipnja svoj dan, svečano, nadahnuto, s ponosom i zahvalnošću prema svima onima koji su u njoj već postigli svoj uspjeh te s poticajem za sve one koji će ga tek postići.

Obilježavanje je počelo točno u podne otvaranjem izložbe u Hrvatskom domu pod nazivom “Škola događanja” kojom je prikazan presjek svega onoga što su učenice i učenici te njihovi nastavnici napravili tijekom školske godine na izmaku, a potom je upriličen i svečani program za sve uzvanike među kojima su, osim učenika, nastavnika i roditelja, bili i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević i njegova zamjenica Sanja Štingl – Vlašić, predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Grudenić, glinski župnik vlč. Ivica Mađer i mnogi drugi.

VEZANE VIJESTI
Međunarodni dan žena obilježen u Glini; gradonačelnik djelatnicama gradskih ustanova uručio ruže

Srednja škola Glina broji 292 učenika koji se obrazuju u 4 obrazovna programa: opća gimnazija i ekonomsko usmjerenje te trogodišnja usmjerenja – prodavač i elektrousmjerenja. A oni najuspješniji među njima koji su ove godine polučili odlične rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, na svečanom programu su i nagrađeni te su im uručena priznanja.

Iako ulazimo u šesto desetljeće, osjećamo se mladima, poletnima i sretnima upravo zbog naše djece, rekla nam je ravnateljica Srednje škole Glina Marija Margušić – Novosel.

VEZANE VIJESTI
Održana druga radionica Partnerskog vijeća za izradu Strategije razvoja Grada Gline.


Ravnateljica je istaknula i sljedeće:

Na učenike i djelatnike Srednje škole Glina ponosan je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević.

U omogućavanju nagrada i priznanja najuspješnijim učenicama i učenicima Srednje škole, sudjelovao je Grad Glina. Zahvalnicu za ovaj doprinos, u ime Grada, primio je predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Grudenić.

Drago mi je što sam s učenicima i djelatnicima Srednje škole Glina došao podijeliti ovaj dan, kao župan Sisačko-moslavačke županije i kao njihov sugrađanin, rekao je Ivo Žinić.

VEZANE VIJESTI
Napokon dobra suradnja između predstavničkog tijela građana i izvršne vlasti

Župan Žinić uputio je pohvale i čestitke za predan rad, trud i zalaganje svim učenicima, nastavnicima i ravnateljici, a osvrnuo se i na nedavni posjet ministra znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara Srednjoj školi Glina.

Dobrim željama i čestitkama mladim i uspješnim generacijama našega Grada, kao i njihovim nastavnicima, pridružujemo se i mi i sigurni smo da ćemo i sljedeće godine zabilježiti njihove hvalevrijedne uspjehe.

Prethodni članakDojmljiv i snažan film “Generacija nade” o radu Marijinih obroka prikazan u Glini
Sljedeći članakDanas u Glini 10. Međunarodna smotra folklora “Ivanje 2016.”