VIDEO Objava kandidature Radomira Lončarevića

Svoju kandidaturu javno je objavio ispred Gradske uprave u Glini

Četiri godine predanog rada kao nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Gline, uz još trojicu kolega te uz stalnu motivaciju i inspiraciju koju ima u žiteljima ovog grada na Banovini, ponukali su Radomira Lončarevića da na predstojećim izborima za lokalnu upravu i samoupravu ide kao kandidat za gradonačelnika Gline. Radomir Lončarević, trenutačno nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Gline ima široku potporu žitelja grada, kao i podršku za svoje društveno-političko djelovanje, a posebice među mladim žiteljima ovog dijela Hrvatske.

VEZANE VIJESTI
NEZAVISNI GLINA Ima li veze opstruiranje raspolaganjem poljoprivrednim zemljištem s kazetama azbesta?

Na prošlim izborima Radomir Lončarević dobio je veliku potporu birača kao nositelj Nezavisne liste mladih Gline, koja je od tada do danas postala žila kucavica društvenog i političkog života Gline koja okuplja mlade žitelje koji žele ostati i raditi u gradu i na Banovini.

U ovom sazivu Gradskog vijeća Gline ima četiri nezavisna vijećnika, a nositelj liste i političkih aktivnosti je Radomir Lončarević (34), predavač na katedri za primijenjenu matematiku i statistiku na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

VEZANE VIJESTI
Kostanjević: HDZ je uvijek pobjeđivao u Glini pa će tako i na ovim izborima!