VIDEO Konstituirana sjednica Gradskog vijeća Grada Gline

Nakon 26 dana nakon lokalnih izbora u prostorima Hrvatskog doma u Glini održala se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Gline.

Sjednica je započeta minutom šutnje i odavanjem počasti za sve poginule branitelje i civile koji su bili u borbi za samostalnu Republiku Hrvatsku.

Za predsjednika, uvjerljivom većinom, odabran je Ivica Cestarić, a članovima mandatnog povjerenstva Nikša Odić i Dragan Kukolić.

VEZANE VIJESTI
Konstituirano Gradsko vijeće Grada Gline, predsjednik Željko Šešerin

Domagoj Filipović preuzeo je vođenje sjednice sve do izbora predsjednika Gradskog vijeća Grada Gline, za kojeg je naknadno odabran Nikša Odić s ukupno sedam glasova za, četiri protiv te dva suzdržana glasa.

Gradsko vijeće Grada Gline u ovom mandatu djelovat će u sastavu:

Igor Sušilović (umjesto Ivana Jankovića, izabranog za gradonačelnika Grada Gline), Domagoj Filipović, Nikša Odić (umjesto Irene Bakšić koja je mandat vijećnice u Gradskom vijeću stavila u mirovanje), Ivica Cestarić, Stjepan Kostanjević, Melita Lončarić Biškup, Željko Šešerin, Mirko Sremić, Svjetlana Marinković (umjesto Branke Bakšić izabrane za zamjenicu gradonačelnika iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine), Nikola Janus, Dragana Kukoleča, Radomir Lončarević i Mislav Muža.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Prijenos konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Grada Gline

Više s cijele sjednice možete pogledati u videu: