VIDEO Frizeri na dijelu, velika humanitarna akcija velikogoričkih frizera u Glini

Frizeri na dijelu, velika humanitarna akcija velikogoričkih frizera održava se u Glini, a radi se o akciji besplatnog šišanja u prostorijama osnovne škole Glina.

Naravno i mi smo danas bili tamo, kako bi vam prikazali ovu lijepu gestu i jedan drugačiji oblik humanitarne pomoći.

Nakon što smo proveli vrijeme sa svim tim divnim humanitarcima i mještanima Gline, možemo reći kako je ljubav nepobjedivo čudo, a čuda se događaju i danas. Hrvatska se ujedinila i to traje i neka traje, svako na svoj način i dalje pomaže Banovini, a među takvim dragim ljudima su volonteri iz Velike Gorice, cijela “vojska” frizera danas je u Glinu s ciljem kako bi besplatno ponudili usluge šišanja.

VEZANE VIJESTI
Za utorak, 7. lipnja sazvana je 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Gline

Poznata Gorička humanitarka Dalija Zubek voditeljica tima VG Legacy ovu je akciju realizirala odnosno organizirala, a cijela ideja bila je od Goričke frizerke Štefice Turković. Inače VG Legacy tim uključio se u razne humanitarne akcije od samoga početka, za sve stradale u potresu.

U današnjoj akciji besplatnog šišanja pridružili su se i domaći frizeri s područja grada Gline, a kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu koji vam donosimo.
Također ovim putem zahvaljujemo svima koji ove teške dane čine ljepšima i lakšima, pomažući svima onima s područja pogođenim potresom.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Glina – premijera dokumentarnog filma “Ovčara: Neispričana priča”

Prethodni članakZagrebački studenti pomažu kolegama s potresom pogođenih područja
Sljedeći članakGlini za saniranje posljedica potresa dosad donirano 2, 7 milijuna kuna