U prepunoj dvorani Hrvatskog doma u Glini održana priredba “Sretan Božić svakome”

U Hrvatskom domu u Glini se u četvrtak, 15. prosinca tražilo sjedalo više. Naime, dvorana je bila premala da bi primila sve zainteresirane koji su došli pogledati dječji predbožićni susret „Sretan Božić svakome“. S ciljem združivanja svih naših malih i velikih srca, Župa Svetog Ivana Nepomuka u suradnji s Gradom Glinom i Knjižnicom i čitaonicom Glina, organizirali su i ove godine u ovo blagdansko vrijeme dječji predbožićni susret na kojemu su djeca, od onih najmlađih, pa do najstarijih kroz igru, pjesmu, recitaciju i glumu dočarali ugođaj Božića. Nastupila su djeca dječjeg vrtića “Bubamara”, učenici OŠ i SŠ Glina, mali zbor “Nepomuk”, zbor mladih “Glorius”, mala nazaretska skupina, mažoretkinje “Glinske banice”, HAKUD “Glinska tamburica” i učenici Glazbene škole Frana Lhotke Petrinja. Bez pauze, priče i scene su se izmjenjivale na pozornici popraćene burnim pljeskom mnogobrojne publike, u kojoj je bila i zamjenica gradonačelnika Grada Gline, dr. Sanja Štingl Vlašić, ne skrivajući oduševljenje viđenim od prve do posljednje minute:

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Vukovarska bitka stigla u Glinu!


Dr. Štingl Vlašić zajedno je s najmlađima i zapjevala:

Ema Iharoš iz 3A razreda Gimnazije nastupila je u predstavi izvedenoj u četiri dijela, u kojoj su učenici prikazali kako izgleda doček Nove godine:

Emin kolega iz razreda Dominik Karaula u predstavi je glumio njenog supruga i zadovoljan je onime što su prikazali:

VEZANE VIJESTI
Izložba, mimohod, pokazna vježba i Svečana sjednica za 140 godina DVD-a Glina

Dominik se nada da će i dogodine, kao učenik četvrtog razreda, nastupiti u predstavi, a želja mu je ući u organizaciju cijele priredbe. Hoće li u tome uspjeti, saznat ćemo dogodine.

Prethodni članakINFERNO Otključajte tajne i slijedite znakove ove subote u Kinu Glina!
Sljedeći članakS nadom upaljena i zadnja adventska svijeća u Glini