U naredne tri godine bit će uređena Katastarska općina Glina

U Gradskoj upravi Grada Gline gradonačelnik Stjepan Kostanjević održao je radni sastanak s predstavnicima Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sisku i Područnog ureda za katastar Sisak. U naredne tri godine područje katastarske općine Glina, koje se u ovom slučaju poklapa i s naseljem Glina, bilo bi napokon katastarski uređeno. Usklađivanjem zemljišnih knjiga vlasnici će napokon biti sigurni da će dobiti ispravne potvrde vezane uz nekretnine, pojašnjava voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela u Sisku Dijana Ljubešić Pušić:

VEZANE VIJESTI
Službeno otvoreni radovi katastarske izmjere


Ozren Šukalić, voditelj odjela u Područnom uredu za katastar Sisak, zadužen je za poslove nove izmjere i izlaganja na javni uvid podataka katastra i zemljišne knjige:

Osim što su podaci zastarjeli, od posljednjeg snimanja sagrađeno je oko 1000 objekata na tom području, koji će nakon postupka također biti uvedeni u katastar i zemljišnu knjigu. Sve će se to obaviti u suradnji Državne geodetske uprave i Grada Gline, pojasnio je gradonačelnik Stjepan Kostanjević:

VEZANE VIJESTI
Skoro uređenje katastarskih općina na području Gline

Svi sudionici sastanka pozvali su sve stanovnike naselja Glina da se odazovu na poziv koji će im biti dostavljen na kućnu adresu.

Prethodni članakVIDEO – Grad Glina i SMŽ osigurali vozilo za DVD Viduševac
Sljedeći članakU Srednjoj školi Glina svečano otvorene nove učionice