Sv. Nikola jutros obišao dječicu vrtića i škola u Glini

Sveti Nikola sinoć je posjetio brojnu djecu, a jutros je, punih ruku poklona, došao i u Dječji vrtić Bubamara u Glini. Od ranih jutarnjih sati, mališani su nestrpljivi i čekali su darivanje od svetog Nikole, a kako nam govori ravnatelj vrtića Srećko Pejaković djeca su već bila spremna na doček Nikole i jedva su ga dočekali.

-Uz Nikolu, poklone je podijelio i gradonačelnik Ivan Janković, a djeca su s veseljem prihvatila svaki poklončić. Naravno, osim što su s veseljem dočekali Nikolu, pripremili su priredbu na kojoj su pjevali i plesali, kazao nam je jutros ravnatelj.

Osim djece u glinskom vrtiću, sv. Nikola posjetio je i Osnovnu školu Glina te Područnu školu Maja. U OŠ Glina ravnatelj Zoran Kirinić također je poručio kako su djeca bila zaista vesela te kako su sve poklončiće i zaslužila.

-Djeca tijekom cijele godine puno i naporno rade i zaista ih moram pohvaliti, stoga nam je posebno drago da možemo organizirati ovako nešto svake godine. Djeca su u spomen svojih učiteljica pripremila jedan kratki igrokaz, pjesmice te na taj način zahvalili sv. Nikoli za poklone koje su primili, kazao nam je ravnatelj Kirinić.

Marinko iz OŠ Maja jutros nam je rekao da je svojem sv. Nikoli napisao da je jako bio dobar i da mora svoj djeci donijeti slatkiše! Druga djeca kazala su nam što su sve dobila, a našlo se u čizmicama puno toga, od Playstationa 5 do slatkiša.

 

 

Prethodni članakGlinski osnovnoškolci u dječjem selu u Trogenu
Sljedeći članakSv. Nikola obradovao štićenike Doma za starije Glina