ŠNK BANOVAC GLINA 2. Memorijalni turnir Marinko Šamija

Foto: M. Paić

Ove subote, 06. siječnja, u organizaciji veterana ŠNK-a Banovac Glina održat će se 2. Memorijalni turnir Marinko Šamija u čast prerano preminulog igrača Banovca.

Marinko Šamija bio je dugogodišnji istaknuti igrač veterana Banovca koji je prerano preminuo 24. listopada 2022. godine u pedeset i šestoj godini života tijekom utakmice u Češkom Selu.

Foto: M. Paić

Marinko je ovaj svijet napustio na mjestu gdje je najviše volio biti u slobodno vrijeme i njemu u čast njegovi suigrači krenuli su u realizaciju Memorijala Marinko Šamija.

VEZANE VIJESTI
SPORTSKI SPEKTAKL “Banići kup” ovog vikenda u Glini!

Ove godine Marinku u čast nastupit će osam ekipa iz Zagrebačke, Splitsko-dalmatinske, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

Na turniru će redom nastupiti: NK Mostanje, GŠNK Petrinja, NK Gošk Kaštela, Starci s Rudeša, NK Frankopan, NK Zelengaj te ekipe ŠNK-a Banovac Glina I i II.

Predstavnici veterana ovim putem Vas ujedno i pozivaju da svojim dolaskom podržite samu organizaciju te da odate počast vjernom suprugu, ocu i suigraču upravo na tom njegovom najdražem mjestu, nogometnom igralištu.

VEZANE VIJESTI
SPORTSKI SPEKTAKL “Banići kup” ovog vikenda u Glini!

Dodajmo još kako turnir počinje u 10:00 h u Sportskoj dvorani Glina, a ulaz je besplatan.

Prethodni članakPolicija ponovno spriječila krijumčarenje na glinskom području
Sljedeći članakSrebro glinskih košarkaša u Đurđevcu