S današnjim danom zatvara se besplatno klizalište u Glini, no tradicija je to koja se ne prekida

Nakon završetka blagdana u Glini je danas zatvoreno gradsko klizalište koje je bilo potpuno besplatno za sve građane i djecu Gline.

Zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić kazao je kako je riječ o izvrsnom projektu koji se provodi već treću godinu za redom te kako su brojna djeca na divan način provela blagdane.

-Zahvaljujući dobroj suradnji Grada Gline i Županije uspjeli smo djeci uljepšati blagdane i praznike, a kao Županija ponosni smo da možemo sudjelovati u ovakvim manifestacijama te se bilježimo i za buduće takve događaje, kazao je Jurić.

Svoje zadovoljstvo besplatnim klizalištem već treću godinu za redom iskazao je i gradonačelnik grada Gline Ivan Janković.

-U suradnji sa županijom ove godine smo obogatili advent u Glini, a klizalište je samo dio onoga što se nudilo uz koncerte i popratni blagdanski program. Budući da je ovo već treća godina u kojoj nam županija financira klizalište, vjerujem da će biti i četvrte godine suradnje, kazao je gradonačelnik Janković.

Gradonačelnik Janković ovim putem naglasio je i brojne druge uspješne suradnje po pitanju uređenja i obnove grada Gline.

 

Prethodni članakKosovar policajcima predočio krivotvorene dokumente
Sljedeći članak​U svega dva sata policija spriječila tri slučaja krijumčarenja