Pučka pravobraniteljica u posjetu Glini

Kako bi identificirali izazove s kojima se suočavaju građani u svom svakodnevnom životu, ali i kako bi približili instituciju pučkog pravobranitelja što širem broju dionika na regionalnoj i lokalnoj razini, pučka pravobraniteljica Lora Vidović sa svojim suradnicima u obilasku je Sisačko-moslavačke županije.

Nakon Petrinje, na red je došla i Glina. Tijekom današnjeg prijepodneva savjetnici pučke pravobraniteljice najprije su se susreli s građanima koji su imali priliku iznijeti im svoje pritužbe, a potom je u prostoru Gradske uprave održan sastanak sa gradonačelnikom Stjepanom Kostanjevićem i njegovim zamjenicima, predsjednikom Gradskog vijeća i pročelnicima gradskih upravnih odjela.

VEZANE VIJESTI
Dan logora Glina – Svjedočanstva glinskih logoraša

Život daleko od grada ponekad znači i život daleko od prava. Želimo to promijeniti, a u Glini smo kako bismo potaknuli suradnju s lokalnom samoupravom i ono najbitnije – kako bismo se približili građanima i od njih samih čuli s kojim se problemima susreću, a u čijem im rješavanju možemo pomoći, rekla nam je pučka pravobraniteljica Lora Vidović nakon današnjeg sastanka s predstavnicima Grada Gline.

VEZANE VIJESTI
Kandidati HDZ-a Žinić i Kostanjević družili se s Glinjankama i Glinjanima


Gradonačelnik Stjepan Kostanjević kaže kako je sastanak sa pučkom pravobraniteljicom dobra inicijativa jer Glina ne može sama riješiti svoje probleme, bez pomoći države.

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović naglasila je i kako će sve pritužbe građana koje su danas iznijete njenim savjetnicima biti razmotrene.

VEZANE VIJESTI
Uskršnja čestitka glinskog gradonačelnika Kostanjevića

Uredu pučke pravobraniteljice možete se obratiti osobno u Uredu u Zagrebu na Trgu hrvatskih velikana 6, mailom na [email protected] ili pozivom na 01 4851 855.

Prethodni članakU Glini održana tribina o nasilju nad ženama u obitelji
Sljedeći članakGradonačelnik Kostanjević kod ministra Tolušića