Pijan sletio i udario u košnice za pčele

Prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,55 promila pobjegao s mjesta prometne nesreće

U petak, 15. svibnja, oko 17 sati u Ulici 6. kolovoza 1995. u Glini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, izvijestila je danas PU sisačko – moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 26-godišnji vozač iz Petrinje, upravljao osobnim automobilom bez registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,55 promila. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sišao s kolnika na travnatu površinu, vozilom probio žičanu ogradu i udario u košnice za pčele koje su se nalazile u dvorištu 77-godišnjaka. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Prethodni članakDvojac osumnjičen za krađu traktora
Sljedeći članakVIDEO Kada učenik postane ravnatelj