Održana početna konferencija projekta „Zaželim i ostvarim faza II”

Projekt Gradskog društva Crvenog križa Glina naziva „Zaželim i ostvarim faza II, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. godine Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

Crveni križ ovaj projekt provodi četvrtu godinu za redom.

U sklopu projektne aktivnosti 13 djelatnica posjećuju i njeguju 78 krajnjih korisnika. Projekt ukupnog iznosa 1.205.240,00 sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Glina. Projekt ima cilj osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i tako im omogućiti osposobljavanje, edukaciju i zaposlenje te provedbom projektnih aktivnosti potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Pružanje potpore i podrške krajnjim korisnicima od strane ciljane skupine olakšati će im se svakodnevni poslovi koje dio njih samostalno nije u stanju obavljati.

Povodom ovog projekta održala se početna konferencija, sve izjave pa tako i predstavljanje samoga projekta možete pogledati u video prilogu.

Prethodni članakGLINSKI HDZ ODABRAO Kostanjević ostaje na čelu stranke
Sljedeći članakAPEL LIJEČNIKA Omogućite nam brze testove na Sars-Cov-2 u Glini