Novo radno vrijeme Policijske postaje Glina

Foto: PU sisačko-moslavačka

Iz PU sisačko-moslavačke obavještavaju građane da Policijska uprava sisačko-moslavačka od četvrtka, 11. svibnja, ima novo uredovno radno vrijeme od 7 do 15 sati.

Također se mijenja i radno vrijeme Službe upravnih poslova, državljanstva i stranaca (šalteri) za građane.

Služba se nalazi u Sisku na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog 24 te upravne poslove obavlja za stranke s prebivalištem na području grada Siska i općina Martinska Ves, Lekenik i Sunja. Uredovno radno vrijeme sa strankama je od 7 do 14.30 sati, a utorkom od 7 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

Upravni poslovi u Policijskim postajama Kutina i Petrinja te Postaji granične policije Novska s ispostavom Jasenovac imat će uredovno radno vrijeme od 7 do 14.30 sati sa strankama za radne dane u tjednu, a utorkom od 7 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

Postaja granične policije Gvozd s ispostavom Bojna i Postaja granične policije Dvor imat će uredovno radno vrijeme sa strankama od 7 do 14.30 sati, a Postaja granične policije Hrvatska Kostajnica i Policijska postaja Glina uredovno radno vrijeme sa strankama će biti od 7 do 14.30 sati te prvi utorak u mjesecu od 7 do 16.30 sati, za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

Prethodni članakDva zlata i dva srebra za glinske kickboksače na kupu u Sarajevu
Sljedeći članakUdruga Lutum aktivnim programom podiže društveni standard zajednice