Na turniru limača u Glini pobijedili domaćini

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa

U novoj dvorani Osnovne škole Glina u subotu, 28. siječnja Nogometni klub Banovac održao je turnir limača za djecu starosti 10 godina.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: Frankopan Galdovo s dvije ekipe, Jamnica iz Pisarovine, Pešćenica, Petrinja a dvije ekipe i domaćin Banovac s dvije ekipe.

Predsjednik NK Banovac Antonio Štajdohar rekao je kako je turnir odlično organiziran, da je sve prošlo u fair playu, besprijekornom suđenju i borbenošću do samog kraja.

Pehare zlatnog sjaja u svom gradu je ostavila ekipa domaćina Banovca iz Gline koja je u finalu u jednoj od tvrdih utakmica pobijedila ekipu Jamnice iz Pisarovine 1 :0.

Treće mjesto ostvarila je ekipa Mladosti iz Petrinje koja je pobijedila ekipu iz Galdova Frankopan 2:0.

Natjecala su se djeca i u izvođenju penala gdje je pobjedu odnio golman iz Pisarovine Lovro Puškarić, dok je najbolji izvođač bio Mihalinec iz Galdova.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Lovro Puškarić iz ekipe Jamnica Pisarovina.

Najbolji strijelac turnira je Matej Prigorac iz ekipe Jamnica Pisarovina dok je najbolji igrač iz domaće ekipe Gabrijel Ćosić.

Odabrano je i najboljih šest igrača turnira: Puškarić i Prigorac iz Jamnice Pisarovina, Zagorac iz Mladosti Petrinja, Grubec iz Frankopana Galdovo te dva igrača iz Banovca: Ćosić i Gregurić.

Na kraju iz NK Banovac dodaju kako nastavljaju s tradicijom održavanja turnira i zahvaljuju svim ekipama na dolasku i fair play natjecanju.

Prethodni članakJANKOVIĆ Kreirati model gdje ćemo zbrinuti ljude, a riješiti vizuru i urbanizam grada
Sljedeći članakVIDEO U Vrginmostu je održana Svetosavska akademija