Kostanjević: Uložit ćemo maksimalne napore u uređenje nerazvrstanih cesta na području Gline

U nedjelju, 21. kolovoza, u ratom stradaloj Kapelici Presvetog Trojstva u Slatini Pokupskoj održano je Misno slavlje povodom blagdana dobrotvora i zaštitnika, svetog Roka. Na Rokovsku nedjelju, Svetu misu je po prvi puta u Kapelici predvodio vlč. Ivan Petrović, novi župnik kojemu je povjerena Župa Bučica.

Kako bi se mogla održati ova svečanost, Grad Glina izdvojio je znatna sredstva za uređenje nerazvrstane ceste koja vodi do prekrasnog vidikovca i Kapelice Presvetog Trojstva, a na proslavi Rokovske nedjelje Svetoj misi nazočio je i gradonačelnik Stjepan Kostanjević….

VEZANE VIJESTI
Do Božića glinska sportska dvorana trebala bi biti dovršena


Grad Glina je preko svog Komunalnog poduzeća uredio cestu prema Presvetom Trojstvu, naglašava gradonačelnik i nastavlja…

Na kraju, gradonačelnik Kostanjević je rekao kako je teško u kratkom vremenu sve ceste sanirati. “Naime, Grad Glina ima 350 kilometara nerazvrstanih cesta, ali, bez obzira na to, uložit ćemo maksimalne napore kako bismo uredili ceste”, kaže Kostanjević.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Potpisan Sporazum o sufinanciranju izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta na području Gline i Topuskog

Prethodni članakU Slatini Pokupskoj proslavljen blagdan sv. Roka
Sljedeći članakPoziv na 7. seosku olimpijadu Marinbrod