Glinski Stožer civilne zaštite o mjerama prevencije širenja koronavirusa

Iz Stožera mole građane da se pridržavaju svih uputa nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite

Glinski Stožer civilne zaštite zasjedao je danas, 17. ožujka 2020. na temu mjera prevencije širenja virusa COVID-19. Sve odluke koje dolaze od Stožera Hrvatske i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, Stožer civilne zaštite Grada Gline će provesti, izvijestili su iz tog stožera.

Apeliraju na sve trgovačke, ugostiteljske i ostale subjekte da poštuju mjere koje su donesene od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva te Stožera civilne zaštite Sisačko moslavačke županije. Također, mole građane da se pridržavaju svih uputa budući da je opskrba u ovoj situaciju od posebne važnosti, da imaju razumijevanja prilikom posjeta trgovinama i da poštuju sve propisane mjere te da se s posebnom pažnjom odnose prema djelatnicima koji za sve nas u ovoj situaciji rade jako važan posao. Jednako tako naglašavaju da se u potpunosti poštuju propisi zdravstvenih ustanova o pravilima ponašanja prilikom dolaska u iste.

“Još jednom pozivamo sve građane da paze na svoje zdravlje i zdravlje svoje okoline. Budimo odgovorni jedni prema drugima. Želim istaknut da namjera Stožera civilne zaštite Grada Gline nije da stane život na području Grada Gline nego da se smanji mogućnost pojave i širenja virusa COVID-19“, stoji u objavi načelnika glinskog Stožera civilne zaštite Darija Žinića.

Odluka o potrebi ograničenja rada i mjerama ponašanja na području Grada Gline od 17. ožujka 2020. donesena od strane stožera Civilne zaštite Grada Gline.

Upute za građane.

Popis dežurnih službi vezano za pojavu koronavirusa COVID-19.

Prethodni članakPreporuke građanima za komunikaciju s Gradskom upravom Grada Gline
Sljedeći članakOBAVIJEST Glina donijela dodatne mjere prevencije