GLINA: Komemoracija povodom godišnjice pogibije Milana Bakšića

Povodom godišnjice tragične pogibije bivšeg glinskog gradonačelnika Milana Bakšića danas je na Centralnom groblju u Glini održana komemoracija.

Milan Bakšić, bivši gradonačelnik Grada Gline, život je izgubio 22. rujna prošle godine u teškoj prometnoj nesreći u Glini, gradu na čijem je čelu bio kroz dva gradonačelnička mandata.

Povodom godišnjice njegove tragične pogibije na Centralnom groblju održana je komemoracija na kojoj se, uz obitelj, okupio i veliki broj Bakšićevih prijatelja, kolega, sugrađanki i sugrađana.

VEZANE VIJESTI
Brat i sestra, Luka i Sara Malović, najuspješniji sportaši Grada Gline

Molitvu je predvodio glinski župnik vlč. Ivica Mađer. U govorima prijatelja i suradnika istaknuto je kako je Milan Bakšić bio veliki čovjek koji je živio i radio za svoju Glinu i njene stanovnike te da nikada neće biti zaboravljen. U obnašanju gradonačelničke funkcije ostavio je dubok i neizbrisiv trag, naglašava i sadašnji glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević koji je predvodio izaslanstvo Grada Gline na komemoraciji.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – U Slatini Pokupskoj obilježeno Rokovo


Za pokojnog bivšeg gradonačelnika Milana Bakšića u 18 sati bit će služena i Sveta misa u Župnoj crkvi Svetog Ivana Nepomuka.

Prethodni članakVIDEO PRIJENOS – 18. Sjednica gradskog vijeća Grada Gline
Sljedeći članakVIDEO – 25. obljetnica stradanja mještana Gornjih Jama