FOTO U Gornjem Viduševcu sinoć došlo do dva nova klizišta

Foto Ivan Janković

Posljedica obilnih kiša koje nas pogađaju u posljednje vrijeme su i dva nova klizišta koja su se noćas odronila na ceste u Gornjem Viduševcu, objavljuje gradonačelnik Gline Ivan Janković uz priložene fotografije s terena.

-Obišao sam jutros teren i popričao s mještanima. Svud je otprilike jednaka priča o dugogodišnjem nemaru i neodržavanju. Komunalne službe su sanirale lokacije i stavile cestu u funkciju, ali stvari se moraju rješavati dugoročno. Dobra je vijest da smo napokon potpisali ugovor s izvođačima za dva klizišta u Gornjem Viduševcu na gradskoj cesti i u narednim tjednima bi trebali početi radovi, poručuje putem društvenih mreža.

Foto Ivan Janković

Novo klizište koje se sinoć otvorilo je između ta dva i nastojat će se riješiti u sklopu radova. Drugo novo klizište je na županijskoj cesti prema “Parizu” te sam odmah kontaktirao ŽUC kako bi se i ta lokacija uzela u prioritet.

-U svim okolnostima vezanim za sanacije posljedica potresa pojavljuju se i redovno izvanredne situacije na kojima treba hitno intervenirati. Uz sve to, moramo generirati i projekte koji će osigurati i prosperitet Grada. Nije jednostavno i ljudi su na rubu razumijevanja, ali nemamo druge opcije nego se boriti i rješavati sve što možemo i moramo, dodaje.

Prethodni članakBlagdan je sv. Antuna pustinjaka, mještani slave Jantolovo
Sljedeći članakU subotu se zatvara klizalište u Glini