DRUŽENJE S KORISNICIMA DOMA ZA STARIJE I ŽUPANIJSKOG NASELJA BANOVI DVORI U GLINI

Uoči blagdana Uskrsa, na Veliki petak, župan Ivan Celjak družio se s korisnicima Doma za starije osobe Glina i županijskog naselja Banovi dvori u Glini.

Uoči Uskrsa posjetili smo našu Glinu i zaista predivno naselje Banovi dvori. Iznimno smo sretni kada vidimo naše korisnike da su zadovoljni, da uživaju u prekrasnom danu i zajedničkom druženju“, izjavio je župan Ivan Celjak.

Na području Gline obnovljeni svi objekti u nadležnosti Sisačko-moslavačke županije

VEZANE VIJESTI
PROŠIREN KAPACITET DOMA ZA STARIJE OSOBE GLINA

Župan je podsjetio kako je ovaj tjedan svečano obilježen povratak učenika u zgradu Srednje škole Glina čime je završila obnova u nadležnosti Sisačko-moslavačke županije na području grada Gline.

Jedan od prvih projekata koji smo realizirali bila je privremena zgrada u koju smo vratili ordinacije Doma zdravlja. Osigurali smo čvrst, siguran i stabilan objekt, ali i kvalitetne uvjete pacijentima i liječnicima. Nakon toga smo obnovili i zgradu Doma za starije osobe i zgradu Doma zdravlja, zgradu Srednje škole Glina, a još ranije obnovljena je zgrada Osnovne škole Glina. Na području Gline smo izgradili i obnovili 32 kilometra ceste. Izgradili smo 74 kuće u županijskom naselju Banovi dvori i kako čujem korisnici i Glinjani kažu da je ovo naselje moderno i prekrasno. Zaista izgleda lijepo. Ovakvog kompleksa nema nigdje u Hrvatskoj, ali ni u Europi. Imamo nove zgrade Doma za starije osobe i Doma zdravlja i u dvorištu te dvije ustanove nalaze se 74 kuće. Ovo je zaista  predivan kompleks“, rekao je župan Celjak.

VEZANE VIJESTI
Otvorena zgrada Srednje škole Glina!

Današnji županov posjet, korisnici Doma za starije osobe Glina i županijskog naselja Banovi dvori iskoristili su kako bi zahvalili Sisačko-moslavačkoj županiji i iskazali zadovoljstvo smještajem u novouređenim prostorima.

 

 

Prethodni članakUpravljala automobilom prije stjecanja prava na upravljanje
Sljedeći članakJanković najavio kandidaturu za Sabor Republike Hrvatske