DRUŽENJE S KORISNICIMA DOMA ZA STARIJE I ŽUPANIJSKOG NASELJA BANOVI DVORI U GLINI

Uoči blagdana Uskrsa, na Veliki petak, župan Ivan Celjak družio se s korisnicima Doma za starije osobe Glina i županijskog naselja Banovi dvori u Glini.

Uoči Uskrsa posjetili smo našu Glinu i zaista predivno naselje Banovi dvori. Iznimno smo sretni kada vidimo naše korisnike da su zadovoljni, da uživaju u prekrasnom danu i zajedničkom druženju“, izjavio je župan Ivan Celjak.

Na području Gline obnovljeni svi objekti u nadležnosti Sisačko-moslavačke županije

Župan je podsjetio kako je ovaj tjedan svečano obilježen povratak učenika u zgradu Srednje škole Glina čime je završila obnova u nadležnosti Sisačko-moslavačke županije na području grada Gline.

Jedan od prvih projekata koji smo realizirali bila je privremena zgrada u koju smo vratili ordinacije Doma zdravlja. Osigurali smo čvrst, siguran i stabilan objekt, ali i kvalitetne uvjete pacijentima i liječnicima. Nakon toga smo obnovili i zgradu Doma za starije osobe i zgradu Doma zdravlja, zgradu Srednje škole Glina, a još ranije obnovljena je zgrada Osnovne škole Glina. Na području Gline smo izgradili i obnovili 32 kilometra ceste. Izgradili smo 74 kuće u županijskom naselju Banovi dvori i kako čujem korisnici i Glinjani kažu da je ovo naselje moderno i prekrasno. Zaista izgleda lijepo. Ovakvog kompleksa nema nigdje u Hrvatskoj, ali ni u Europi. Imamo nove zgrade Doma za starije osobe i Doma zdravlja i u dvorištu te dvije ustanove nalaze se 74 kuće. Ovo je zaista  predivan kompleks“, rekao je župan Celjak.

Današnji županov posjet, korisnici Doma za starije osobe Glina i županijskog naselja Banovi dvori iskoristili su kako bi zahvalili Sisačko-moslavačkoj županiji i iskazali zadovoljstvo smještajem u novouređenim prostorima.

 

 

Prethodni članakUpravljala automobilom prije stjecanja prava na upravljanje
Sljedeći članakJanković najavio kandidaturu za Sabor Republike Hrvatske