Sve veći broj sportaša dao podršku glinskoj košarci!

Drugi najbolji hrvatski skijaš svih vremena Natko Zrnčić Dim 2007. godine osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Val D’Isèreu, a zajedno s Ivicom 2011. u francuskom Chamonixu ispisao je povijest hrvatskog skijanja.

Rame uz rame kao prvi i drugi zapjevali su himnu koja je skladana u Glini, zapjevali su Lijepu našu.

Natko Zrnčić Dim naš je drugi najveći skijaš svih vremena, a za pomoć djeci i košarki Gline Natko je dao svoj startni broj 24 sa Olimpijskih igara u Sochiu 2014.

Sjećate li se one mlade djevojke koja je godinama marljivo radila u sjeni legendarne Janice, one mlade djevojke koja je 2007. svoju karijeru okrunila srebrom u Zagrebu, sjećate li se Ane Jelušić?

VEZANE VIJESTI
FOTO U Glini je počeo košarkaški turnir “Turnir prijatelja Košarkaškog kluba Glina”

Upravo naša Sljemenska princeza šalje pozdrave i poruku podrške malim košarkašima, roditeljima i prijateljima, a za KK Glina i humanitarnu aukciju pripremila je majicu skijaškog saveza.

Višestruka državna prvakinja i četvrtfinalistica Olimpijskih igara Anamaria Govorčinović kaže da su najbolji primjer djeci oni sportaši koji dolaze iz malih i siromašnih sredina, a postignu velike uspjehe.

Jedna od takvih osoba je naša Anamaria Govorčinović iz Hrvatske Kostajnice, ona je višestruka državna prvakinja i četvrtfinalistica Olimpijskih igara u kajaku.

Naša domaća cura čiji će rezultat ovih Olimpijskih igara ostati zlatnim slovima upisan u povijesti hrvatskog sporta, za pomoć djeci i košarki Gline poslala je svoj potpisani dres kojeg će netko od Vas uskoro moći imati.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Stožer CZ Grada Gline: Držite se uputa i ostanite doma

Podršku su dali mladi Vatreni na čelu sa izbornikom Igorom Bišćanom.

Mladi Vatreni za pomoć djeci i košarki Gline poslali su dres reprezentacije s potpisima svih igrača.

Pozdrave je uputio rukometni ministar obrane Jakov Gojun koji poručuje da niste sami i da djeca Gline imaju priliku za novi početak!

Jakov je podršku dao donirajući dres Berlina za aukciju.

Olimpijska pobjednica Matea Jelić  je aktualna Olimpijska pobjednica, obična mlada djevojka iz Knina čije srca kuca i za djecu Gline.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Kravata simbol ljubavi, vjernosti i zajedništva, ali i hrvatskog identiteta

Naša zlatna Matea Jelić u znak podrške djeci i klubu šalje svoj reprezentativni dres te je poželjela puno sreće u daljnjem radu.

Dres PPD-a Zagreb s brojem 18, dres s potpisima svih igrača, dres živuće legende hrvatskog rukometa i PPD-a Zagreb.

Draga djeco, roditelji i prijatelji ni manje ni više sve Vas od srca pozdravlja veliki Zlatko Horvat

Vaterpolo klub Medveščak jedan je od sinonima ovog sporta u Hrvatskoj te je ujedno i jedini vaterpolo klub koji je podržao ovu aukciju, stoga smo im od srca zahvalni.

U cijelu priču, uključili su se i naši košarkaški reprezentativci!

Prethodni članakDržavno prvenstvo mažoretkinja bit će održano u Glini
Sljedeći članakVelikani hrvatske košarke stižu na turnir u Glinu