Zavičajnom klubu Joševica iz Gline odobreno 10.000,00 kn za uređenje dječjeg igrališta

 

U petak 28. srpnja Zavičajni klub Joševica održao je Početnu konferenciju za provođenje građanske akcije “Uređenja dječjeg igrališta” u Joševici.

Zavičajnom klubu Joševica iz Gline odobreno je 10.000,00 kuna za provedbu građanske akcije ‘Uređenje dječjeg igrališta’ na prostoru Doma i Joševačke korablje.

Naime, u razdoblju od 14.4.2017. godine do 15.5.2017. godine bio je raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ na području pet županija, među kojima i na području Sisačko-moslavačke. Na natječaj su se mogle prijaviti građanske akcije kojima je cilj riješiti konkretan problem u lokalnoj zajednici te na taj način povećati kvalitetu života građana. Svoj projekt na natječaj je prijavio Zavičajni klub Joševica.


Rekao nam je predsjednik Zavičajnog kluba Nikola Žarinac te najavio završetak radova do 10. listopada ove godine…

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva neprofitna je organizacija osnovana 2006. godine u Puli s ciljem promicanja međunarodne suradnje, filantropije, volonterstva i cjelokupnog razvoja demokratskog društva, sve u duhu poboljšanja i unaprjeđenja života u lokalnoj zajednici.

Osim u Sisačko-moslavačkoj županiji, sa ukupno 162.358,41 kune financirat će se 17 građanskih akcija u Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Karlovačkoj županiji.

Foto: Zavičajni klub Joševica

Prethodni članakVIDEO – Jubilarni 15. susreti na Baniji u Malom Gradcu
Sljedeći članakČestitka Stjepana Kostanjevića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana grada Gline