VIDEO Željko Sačić: Uvijek za bolju i pravedniju Hrvatsku!

Umirovljeni hrvatski general, predstavio se Glinjanima uoči parlamentarnih izbora na koje kao član Hrvatskih suverenista izlazi kao 3. na listi koalicije Domovinski pokret Miroslava Škore u 6. izbornoj jedinici

Željko Sačić, umirovljeni hrvatski general, predstavio se 24. lipnja na glinskoj tržnici Glinjanima uoči parlamentarnih izbora na koje kao član Hrvatskih suverenista izlazi kao 3. na listi koalicije Domovinski pokret Miroslava Škore u 6. izbornoj jedinici.

Potporu su Sačiću ovom prilikom dali i glinski gradski vijećnik Dražen Pejaković te nekadašnji predsjednik glinskog Gradskog vijeća Stjepan Grudenić.

Sačić je poručio kako će braniti ono što su branili i ’91.

VEZANE VIJESTI
ŽELJKO ŠEŠERIN Nova radna mjesta u Glini se neprekidno otvaraju

„Poruka bi bila, kao i tada – uvijek za bolju Hrvatsku, za pravedniju, za Hrvatsku koja će biti dobra „majka“ svima, a ne „maćeha“, ona koja jednoj djeci daje, a drugu ponižava i rastjeruje iz Hrvatske. Dakle, sve one vrednote koje smo u glavi imali i tada ’91. Svaki od nas je tada imao viziju kako će, kad je oslobodimo, Hrvatska biti zemlja blagostanja, bit će Švicarska, pravedna i najbolja. Imali smo sve. Nažalost, velikosrpska agresija učinila je svoje, a poslije rata se dogodilo puno toga što se nije smjelo dogoditi. Mi hrvatski ljudi, hrvatski domoljubi, Hrvatski suverenisti i Domovinski pokret Miroslava Škore, želimo popraviti to što je otišlo krivo.

VEZANE VIJESTI
Nezavisni kandidat za župana SMŽ Ivo Žinić ulazi u kampanju

Uz pomoć hrvatskog naroda, nadamo se da ćemo i uspjeti. Svi koji nam daju svoj glas, koji vjeruju u nas, a imate razloga vjerovati u nas, nećemo vas iznevjeriti. Branit ćemo ono što smo branili ’91., ali ovaj put sa željom da se naša djeca, naše obitelji ne raseljavaju iz Hrvatske, već da ovdje, u lijepoj Hrvatskoj nađu svoj dom i perspektivu. Sunce tuđeg neba neće ih grijati kao naše, hrvatsko. To trebamo stvoriti, te uvjete“, poručio je Sačić.

Prethodni članakProgram 29. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru na glinskom području
Sljedeći članakVIDEO Grmoja poručio Glinjanima da će biti njihov glas u Hrvatskom saboru