VIDEO Održan 1. Glina open 2022.

Domaćini su osvojili 20 medalja

U organizaciji Kickboxing kluba Glina u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Glina održano je u subotu, 25. lipnja kickboxing natjecanje 1. Glina open 2022.

Nastupilo je 148 boraca iz 15 klubova iz cijele Hrvatske, pojasnila je predsjednica Kickboxing kluba Glina Andreja Kuzmić:

“Posebna podrška nam je klub Tigar iz Karlovca, koji je doveo 50 natjecatelja, kao i ostali klubovi koji su došli. Kickboxing klub Glina postoji od 2017. godine. Krenuli smo malim koracima, danas imamo dva reprezentativca. Divan dan za Glinu i Kickboxing klub Glina.”

VEZANE VIJESTI
VIDEO Grad Aichtal donirao vatrogasno kombi i navalno vozilo vatrogascima

Natjecanje je otvorio glavni tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije Ivo Šimac:

“Glina je bila, a i danas je dan sporta. Posebno mi je drago da nakon otvorenja ove krasne dvorane i kickboxing se ukorijenio u ovom krasnom gradu.”

Podršku natjecateljima i organizatorima dao je i gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković:

“Puna dvorana mladosti i natjecatelja iz cijele Hrvatske. Nadamo se da će ovo postati tradicija glinskog sporta, da okupljamo mlade, družimo se, ramjenjujemo iskustva i na kraju krajeva uveseljavamo najmlađe i sve one koji se bave sportom.”

VEZANE VIJESTI
OŠ Glina donirana oprema vrijedna više od 40.000 €

Kickboxing klub Glina u konačnici je zauzeo 3. mjesto u ukupnom poretku ostvarenih rezultata osvojivši šest zlatnih, devet srebrnih i pet brončanih medalja.

Prethodni članakZa vikend posebna regulacija prometa
Sljedeći članakVIDEO U Donjem Viduševcu otvorena ribolovna staza Tomislav Rom